Placari interioare cu lemn, piele, pluta

0

Placari interioare cu lemn, piele, pluta – Te-ai gândit vreodată că poți îmbrăca elegant pereții interiori în piele, plută sau panouri din semințe de in? Aspectul lor este original, cald și plin de naturalețe, fără a mai vorbi de impactul redus asupra mediului. Sunt soluții de placari interioare inedite si prietenoase cu mediul inconjurător.

Citeste si Placări interioare.

placari interioare
Lincrusta este un sistem de finisare a pereților realizat din semințe de in. Disponibil la Dacca.

1.Eco-friendly, cu finisaj unicLincrusta este un sistem de finisare a pereților realizat din semințe de in, lavabil și ușor de întreținut, care conferă încăperilor un aer princiar, elegant. Îl găsești la Dacca, cu prețuri începând de la 269 lei/mp.

placari interioare
Efectul de suprafață moale, capitonată, este dat de cusăturile în romburile de piele. Foto: Prestige Leather

2.Pielea se mulează impecabil pe pereții unui dressing. Efectul de suprafață moale, capitonată, este dat de cusăturile în romburi. De la Prestige Leather.

Citeste si Placari cu sticla în bucătărie.

placari interioare
Tapet din plută Deckwall de la Wicanders. Foto: Corkline

3.Tapetul din plută Deckwall de la Wicanders este un produs natural și ecologic, se întreține ușor și oferă o foarte bună izolare termică și acustică. Produsul este realizat cu tehnologii Corktech (structură multistratificată). Disponibil prin Corkline.

placari interioare
Pereți placați cu mozaic din bambus și cocos, lemn vechi (reciclat și antichizat natural) și lambriuri din lemn de Padauk. Foto: Floor4You.

4.Lemnul exotic este mereu o garanție a nobleții. Pereți placați cu mozaic din bambus și cocos, lemn vechi (reciclat și antichizat natural) și lambriuri din lemn de Padauk. De la Floor4You.

Citeste si Placari interesante la interior si exterior.

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 8/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply