DIY: Suport pentru plante

0

Poti face singur acest suport pentru plante. Daca nu te pricepi la tamplarie poti apela la un tamplar bun, care poate face acest suport pentru plante foarte usor.  

ikea SATSUMAS 10740

Cateva sfaturi:
Foloseste un lemn de calitate, de preferat in varianta lui naturala. Lemnul trebuie lacuit, dar poate fi si vopsit fie in culori naturale, fie in culori in armonie cu restul detaliilor din camera in care vei amplasa acest suport pentru plante.

DIY: Aranjament cu lumanari

Latimea si inaltimea acestui suport pentru plante il stabilesti in functie de locul in care il vei amplasa. Poate fi mai lung si mai ingust sau mai lat.

DIY – Corp de iluminat cu abajur in stil clasic

Alege ghivece identice ca forma si culoare. Vor da un caracter unitar ansamblului si iti vor permite sa folosesti plante diferite, rezultatul fiind foarte placut din punct de vedere estetic.

Suportul pentru plante trebuie bine fixat in perete. Nu-l lasa doar sprijinit pentru ca echilibrul poate sa fie instabil mai ales ca ghivecele pentru plante nu sunt tocmai usoare.

DIY: Dulapul din bucatarie, a doua tinerete

Ghivecele se pot agata pe treptele acestuisuport pentru plante cu cleme sau alte metode de prindere. Nu-ti recomand sa le legi cu sarma, pentru ca trebuie sa fie fixe si stabile.

Pentru ca nu vei putea putea folosi farduri trebuie folosite, neaparat ghivece duble, care sa permita retinerea excesului de apa fara sa se intampla o catastrofa in jur, dupa ce uzi plantele.

Suportul iti permite sa ai plante frumoase, sa folosesti la maximum spatiul pe care il ai la dispozitie, facand in acelasi timp economie de spatiu, tocmai prin pozitionarea pe verticala.
Acest suport pentru plante poate fi folosit in orice camera.

Ce plante poti agata? In bucatarie plantele aromatice sunt cele mai bune alegeri, dar si violetele de parma sau plantele suculente.
Suportul pentru plante este ideal pentru cele curgatoare, combinat cu plante care pitice.

Sursa foto: Ikea

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply