Dining british în exprimare voalată

0

Dining british în exprimare voalată – Cu o eleganță sobră și un stil homey marcant, interiorul de inspirație englezească este seducător și inconfundabil. Dacă te atrage, poți compune un cadru similar la tine acasă, în living sau în dining. Ca și inconfundabilul calm englezesc, interioarele în stil britanic emană serenitate și o atmosferă homey autentică.

Citește și Delicii boeme într-un dining luminos.

Dacă ești inspirat de acest stil, amenajează un dining british și începe prin compunerea unui cadru general neutru și discret. Îl poți realiza cu  vopsea lavabilă în tonuri de gri deschis sau ivoire, dar și mai bine cu un tapet select, în aceleași nuanțe. Nu ezita să alegi un tapet cu modele imprimate expresive, dar în tonuri estompate. Aceleași modele se pot regăsi pe draperii, în culori puțin mai tari. Lemnul, în culori natur, deschise, este materialul ideal pentru masă, scaune și alte piese de mobilier.

dining british
Materialele textile rafinate sunt alegerea optimă pentru perne decorative, draperii, față de masă. Cele din imagine sunt oferite de brandul Zoffany: material textil din colecția Mica, textile din colecția Evesham. Disponibile prin La Maison. Foto: La Maison

Citește și Contraste mereu la modă în dining.

Dacă spațiul este restrâns, evită obiectele masive și greoaie. Dintr-un interior cu șarm englezesc care se respectă nu ar trebui să lipsească un fotoliu comod, pentru lectura preferată, plasat cât mai aproape de fereastră. Confortul este asigurat și de câteva perne decorative, care își pot găsi locul pe fotoliu sau pe scaunele din jurul mesei. Într-un dininig british, câteva pete de culoare sunt bine-venite în cadrul general, dar evită o densitate prea mare de obiecte decorative – poți plasa câteva tablouri de dimensiuni medii, un ghiveci compact cu plante aromatice, o statuetă zveltă, o lampă cu abajur, mici boluri etc.

dining british
Tapetul face parte din colecția Diamonds & Flowers, brand Zoffany, și reia un model în vogă din secolul al XVIII-lea. Foto: La Maison.

Citește și Dining sobru în stil industrial.
Articol preluat din revista Casa Lux nr. 10/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply