Delicii boeme într-un dining luminos

0

Un parfum îmbietor, cu trimiteri franțuzești poate învălui diningul tău dacă aduci în cadru piese de mobilier cu patină, textile în culori pastelate și imprimeuri joviale. Iată ce delicii boeme într-un dining luminos vrem să-ți prezentăm!

 

dining-bleu

 

Frumusețea unui cămin este o oglindă a sufletului celui care locuiește în respectiva casă, dar și a exigențelor estetice dobândite în timp. Așa că nu te grăbi să încropești un decor care să devină Epatant în mod forțat, ci alege acele finisaje, piese de mobilier și accesorii care spun ceva despre tine, care îți aduc confort și bucurie. Un ambient în nuanțe Senine îți va face momentele petrecute acasă nu doar plăcute, ci cu adevărat magice. Pentru ca acest demers să aibă succes, va trebui să acorzi o atenție sporită texturilor. Înconjoară-te de materiale naturale, Plăcute la atingere (mătase, lemn antichizat, catifea sau bumbac). Câteva decorațiuni cu forme sau imprimeuri inspirate din natură vor face casa ta și mai primitoare.

Text: Mariana Nicolae, Foto: Sorin Iacob

Delicii boeme într-un dining luminos a fost subiectul unui articol publicat în revista Casa Lux nr. 8/2015, ședința foto a fost realizată la La Maison.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply