Dining vintage

0

Aceast dining vintage este o irezistibilă declarație de farmec și stil. 
Dacă dorești să o reproduci, ai nevoie, printre altele, de mobilier cu finisaj antichizat și de accesorii asortate, iar rezultatul va fi un loc de luat masa încântător.

dining-vintage

 

Vedeta incontestabilă este masa cu aspect uzat, o piesă de mobilier pe care ai toate șansele să o descoperi în podul bunicii, așa că nu trebuie să faci vreo investiție costisitoare. O altă posibilitate este să mergi într-un magazin de antichități, unde, cu puțin noroc, poți găsi o astfel de piesă la un preț avantajos.

Pentru a da o notă elegantă dining-u-lui, alătură-i mesei niște scaune cu look retro, definite de linii rotunjite și tapițate cu un material fin, cum ar fi catifeaua, și folosește un tapet din aceeași gamă cromatică, personalizat cu un pattern discret, urmând exemplul nostru.

La final, accesorizează spațiul cu obiecte ce se armonizează stilistic cu piesele de mobilier, cele din sticlă, aluminiu și ceramică fiind alegeri inspirate în acest context.

dining-detaliu

 

Îți plac scaunele și tapetul din această imagine? Mergi la magazinul La Maison, unde le găsești la următoarele prețuri: 3.367 lei/scaun Columbia și 422 lei/rola tapet Sanderson (L 1.000 x l 53 cm).

articolul despre acest dining vintage a fost publicat în numarul 1/2014, revista Casa Lux.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply