Decorarea casei – șapte reguli de bază

0

Am facut o listă – asta este, nu mă mai pot schimba, sunt cel mai mare fan al listelor pentru utilitatea lor – cu șapre reguli elementare pentru decorarea casei. Regulile sunt pentru nespecialiști în ale decorațiunilor interioare, dar sunt extrem de practice, simplu de aplicat și te vor ajuta atât la aspectul general al casei tale sau al camerei, dar și la organizare și la amenajare, în general.

1. Grupează întotdeauna obiectele de mobilier în număr impar. Regula este valabilă și pentru obiectele de decor atunci când sunt mai multe (3-5-7).

Citeste si: Cum amenajezi coltul de lectura 

2. Nu folosi niciodată mai mult de două perechi din același set în aceeași cameră. Indiferent despre ce set este vorba: covoare, perne, obiecte de decor, dar și scaune (cele din jurul mesei).

3. Nu vei știi cum arată o oglindă în casă până când nu o agăți de perete. Deci cea mai bună soluție este să o incerci. Conteaza esențial și forma ei, și locul ferestrei în raport cu oglinda și ce se află pe peretele din fața oglinzii.

Citeste si: Cel mai frumos dormitor mic. Toate detaliile

4. Alege vopseaua pentru pereți ultima.

5. Nu vopsi niciodată o cameră într-o anumită culoare până când nu ai stat cu un carton de un metru pătrat vopsit în culoarea respectivă agățat pe perete timp de 24 de ore, ca să-ți dai seama dacă suporți sau nu culoarea respectivă! Este o regula de bază pentru decorarea casei!

decorarea casei

Citeste si: 6 idei de culori pentru dormitor

6. Camerele vopsite în nunate de bej sunt superbe în lumina, dar seară sunt foarte triste. Le poți lumina cu accente de culoare foarte îndrăznețe în nuanțe tari și cu lumină dulce, galbenă.

Citeste si: Biblioteca moderna. Cartile integrate in decorul camerei

7. Un obiect, o piesă de mobilier sau orice alt detaliu din casă care nu a fost folosit trei luni, trebuie dat afara din casă, este una dintre cele mai bune reguli pentru decorarea casei.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply