Decor pentru Craciun. Cateva idei simple

0

Vine Crăciunul așa ca avem cateva idei de decor pentru Crăciun. Am ales cateva idei simple pe care le poți pune în practică cu ceea ce gasești prin casă. Decor pentru Crăciun în casă nu însemnă investiții în obicete scumpe, ci imaginație, lucruri făcute cu mâna ta, din ceea ce este în casă și în jurul casei.

decor pentru Crăciun

Adună crengute de pomi fructiferi. Meri, peri, caiși și pruni. Sunt suficiente două trei crengute din fiecare. Dacă vei face asta în aceste zile, și le vei ține în apa, într-un loc luminat din casă, de Crăciun vor fi în floare. ”Dalbe flori și flori de măr”, o să aibă o alta valoare. Crenguțele de pomi înflorite sunt cel mai original decor pentru masa de Crăciun.

Citeste si: Decoratiuni din conuri de brad

decor pentru CrăciunJucariile copilului tău pot să fie și ele o parte din elementele de decor pentru Crăciun din casă. Jucăriile mici, plușurile mici sunt perfecte pentru a fi agățate în bradul de Crăciun. Vor face un decor special și inedit și nu o să mai fie nevoie de o investiție în plus pentru împodobitul bradului.

Citeste si: Lumanari de Craciun facute in casa

Jucariile vechi pot fi readuse la viață și sunt ideale pentru soluții de decor pentru Craciun din casă. Jucăriile vechi sunt una din cele mai bune alegeri pentru a însufleți atmosfera de Crăciun în casă. Vopsite, lăcuite și aranjate în locurile vizibile din casă, acesta dau un aer cald, prietenos și plin de farmec casei.

Citeste si: Decor de iarna in casa

Plantele de Craciun, de la Crăciuniță până la brazii în ghiveci sunt binevenite în casă și una din cele mai bune soluții pentru decor pentru Crăciun din casă. Fie că le ai în casă, fie le cumperi special pentru Crăciun plantele sunt obligatorii pentru a da un aer de sărbătoare casei.

decor pentru CrăciunCele mai frumoase ornamente de Crăciun pentru casă sunt cele pe care le faci cu mână ta, chiar dacă elementele sunt cumpărate.

Lumânările sunt esențiale atunci când este vorba de decor pentru Crăciun. Cumpără lumânări albe simple și apoi combină-le în aranjamente personale. Le poți unge cu un adeziv bun și le poți îmbrăca în pudră de sticlă colorată, paiete sau orice este pe gustul tău. Un astfel de aranjament poate sta pe masă de Crăciun sau poate să fie un element de decor pentru Craciun ideal pentru hol sau orice altă cameră.

Citeste si: Lumanari decorative pentru casa si gradina

Crenguțele de cătină sau bobițele de vâsc, ori cele de măceșe pot să adauge un plus de culoare. Tot ce mai ai de făcut este să le agăți în casă, oriunde vrei. Se potrivesc și în casă, și în bucătărie. Coronițe din nuiele, decortate simplu sunt perfecte pentru un perete gol, pentru hol sau oriunde ai nevoie de puțină culoare și câteva elemente de decor pentru Crăciun în casă.

Sursa foto: © gitusik/azurita/LiliGraphie – Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply