Cum aduci norocul in casa si cum scapi de ghinion

0

norocul în casă (3)Obieciurile au mereu un sâmbure de adevăt. Așa că, iata cum aduci norocul în casă și cum scapi de ghinion. Se pune că acestea sunt cele mai bune obiceiuri și că merită să le încerci.

Citeste si: Rosu, culoarea de baza in Feng Shui

Iată cum aduci norocul în casă

1. Flori proaspete. Se crede că florile proaspete aduc norocul în casă. Cu cât florile sunt mai vesele, mai proaspete și mai colorate cu atât mai bine.

Citeste si: Cum usuci trandafirii

2. O ușă vopsită în roșu este unul din acele amănunte care aduc norocul în casă. Ușa rosie este unul din elementele de bază în Feng Shui. Și nu doar o ușă roșie este semn de bun augur și noroc pentru casă, ci și o ușă portocalie, despre care se spune că este chiar mult mai aducătoare de bine decât cea rosie.

norocul în casă (1)3. O zonă organizată circulare în casă, o masă rotundă, o masă fără colțuri este unul din elementele care aduc noroc în casă. O zonă circulară este cea care favorizează circulația energiei pozitive, și o atrage în casă.

Citeste si: Totul despre ghivecele pentru plante

4. Există convingerea că energia bună o să vină în casă dacă vei așeza patul din dormitor în diagonală cu ușa dormitorului. Asta în cazul fericit în care ai spațiu pentru o astfel de organizare.

5. Potcoave pe pereți. Se pare că acest obicei este inclus în mai multe culturi, potcoavele fiind un semn pozitiv și de noroc pentru casă. Locul ideal pentru a așeza o potcoavă este deasupra ușii de la intrare cu capetele în sus.

Cum scapi de ghinion? Simplu! Se spune că este suficient să eviți aceste situații de amenajare și norocul o sa-și întoarcă fața către tine.

1. Oglinda în dormitor este semn de ghinion și aducătoare de ghinion. Dacă totuți ai o oglindă în domitor aceasta nu trebuie să reflecte patul pentru poate duce la destrămarea relației.

Citeste si: Bambusul, semn de noroc pentru casa. Utilizari si simboluri

2. Ușa neagră la intrare este un semn clar de ghinion. Evident trebuie să-i schimbi culoare pentru a avea din nou noroc. Există și o excepție, ușa neagră este un semn de noroc dacă este îndreptată câtre nord. Ia o busolă, verifică și dacă nu corespunde, cumpăra vopsea!

norocul în casă (5)3. Plante spinoase cu ace sau țepi sunt aducătoare de ghinion în casă și tot ceea ce trebuie să faci este să le scoți pe terasă sau afară din casă.

Citeste si: Plante aducatoare de noroc

4. Un calendar atârnat pe un perete este de rău augur pentru longevitatea celor din casă. Calendarele nu se pun pe perete pentru că aduc ghinon. Singurul lor în care pot sta agățate este spatele unor uși. Oricum nu face greșeala, dacă ai totuși un calendar pe perete de a rupe foile acestuia sau de  tăia zilele trecute. Aduce ghinion!

5. Pisica neagră este considerată de mulți un semn de ghinion. Dar o pisică neagră în casă alungă spiritele rele și aduce noroc în casă!

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply