Plante aducatoare de noroc

0

Am scris acest material, despre plante aducatoare de noroc intr-o zi de marti, 13, cu speranta ascunsa sa-mi atrag toate beneficiile acestora.

plante aducatoare de noroc

Sunt multe plantele considerate ca aducand noroc in casa. Se spune ca narcisele, liliacul, bujorii si trifoiul sunt plante aducatoare de noroc. Pe lista mai sunt: iasomia, bambusul si lamaiul, dar si busuiocul, rozmarinul, sporul casei, gura leului, lavanda, salvia si trandafirii.

Am comparat ce spun unii, cu ce spun altii, am vorbit cu bunica si cu doua matusi, dar am consultat-o si pe vecina mea care, pe cuvantul meu ca le stie pe toate, am tras linie si am concluzionat. Plante aducatoare de noroc, pentru care noi garantam sunt: busuiocul, bambusul si rozmarinul. Se spune ca efectele sunt garantate, cu o singura conditie: sa le ingrijeasca o singura persoana si sa le iubeasca toti cei din casa.

Citeste si: Plante care se ingrijesc usor

Bambusul este, de departe, una dintre cele mai apreciate plante aducatoare de noroc. Pe langa aceasta calitate, bambusul atrage o stare permanenta de sanatate pentru toti cei din casa. Bambusul se ingrijeste foarte usor, deoarece nu are nevoie decat de apa, nu neaparat si de sol. Este indicat sa tii bambusul intr-un vas potrivit, transparent, insa nu-l amplasa in lumina directa. Bambusul prefera locurile umbroase si umede. Amplasarea bambusului pe biroul de studiu sau pe o masuta ar trebui sa rezolve problema. Bambusul vindeca depresia, creste inspiratia si puterea de concentrare, aduce liniste interioara si stimuleaza talentele ramase latente.

Citeste si: Plante aducatoare de noroc

Plante aducatoare de noroc si o pisica neagra

Busuiocul este cea mai cunoscuta si mai indragita planta de dragoste la romani. Se mai spune ca cine poarta un fir de busuioc in portofel va avea noroc la bani, iar daca plantezi busuioc in jurul casei, fortele raului nu se vor apropia.

E bine sa oferi in dar de casa noua un ghiveci cu busuioc. Se crede ca planta il va proteja pe om si va atrage norocul si belsugul spre casa. Busuiocul este considerat o planta aducatoare de noroc, magica si sfanta, despre care se crede ca s-ar fi ivit din lacrimile Maicii Domnului. Sporinic si usor de cultivat, un ghiveci cu busuioc verde o sa-ti aduca cu siguranta bucurie in casa.

busuioc-in-ghiveci-486Citeste si: Cum ingrijesti sporul casei

Rozmarinul este o planta erbacee, de origine mediteraneana, din familia mentei, cu frunze de forma acelor si flori albastre. Creste si in gradini, ca planta decorativa, dar poate fi cultivata si in ghiveci, in casa. Se spune ca aduce liniste si spor in casa. Exista credinta la un ghiveci cu rozmarin adus in casa o sa goneasca ghinionul si o sa aduca pace si armonie.

Citeste si: Aroma de lavanda

Vecina mea mi-a spus ca formula perfecta pentru a avea noroc in casa cere ca pe langa plante aducatoare de noroc, care trebuie puse in camera cea mai mare din casa sau in bucatarie, trebuie sa mai ai si o pisica neagra!

Citeste si: Irezistibilă în 9 pași

Sursa: galadarling.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply