Culorile din bucatarie. O strategie practica

0

Care sunt cele mai bune alegeri pentru culorile din bucătăriei? Există soluțiile practice, clasice de alb, negru, gri, maro la care se adaugă combinații ale acestora, poți merge pe varinatele colorate. Iată soluții pentru culorile bucătăriei și cum alegi cea mai bună combinație.

Culorile din bucătărie

Se spune că bucătăria albă este soluția ideală. Pe de altă parte o bucătărie colorată este un spațiu energic, activ, personal, care poate să completeze și să definească toată casa. Culoarea este mereu o alegere potrivită, iar modul în care vei selecta culorile din bucătărie este o chestiune foarte serioasă pentru că va influența toată casa. Afla mai multe despre culorile bucătpriei și despre cele mai bune combinații aici, apoi analizeaza bucătăriile colortate despre care vorbim mai jos ca să alegi in perfectă cunoștiință de cauză.

Bucătarii albastre. Sunt ideale pentru bucătăriile mari, luminoase. Un decor deosebit de elegant vei obține prin asocierea unei garnituri de bucătărie albastre cu finisaje și accesorii albe. Poți alege o garnitură în nuanțe închise de albastru, în timp ce pentru mobilarea unui spațiu mai mic ar fi indicat să te axezi pe un ansamblu de mobilier în tonuri de bleu pastel.

Bucătării vezi. Verdele este cea mai relaxanta culoare a spectrului cromatic. Dacă îți dorești o bucătărie frumoasă, tonică și care să te încarce pozitiv, doteaz-o cu o garnitură de mobilier în culoarea verde. Această culoare face casă bună cu stilurile clasic, rustic și retro, cât și cu cele moderne. Diferență o fac materialele din care este confecționat mobilierul, dar și designul acestuia. Se comibă bine cu pereți de culoare albă, galben pal și elemnte decorative din lemn și piatră. Ca tonuri de accent poți să folosești roșu, galben, maro, mov sau negru.

Bucătarii roșii. La capitolul culori cu care poți asorta o mobilă de culoare roșie, cea mai bună alegere o reprezintă albul care îi va contrabalansa greutatea, echilibrând cromatic decorul. O altă alegere pe care o poți face este griul. Poți merge pe combinații dinamice mergând pe un perete colorat în roșu și alăturarea roșului cu elemente decorative și finisaje de culoare neagră.

Sursa foto: Thinkstock Guliver

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply