Mobila de bucatarie la comanda. Sfaturi utile

0

Dacă vrei să ai bucătpria perfectă, atunci trebuie să-ți faci mobila de bucătărie la comandă. Ai numai avantaje și scapi de o grămadă de complicații, unele dintre ele teribil de nepăcute. Bucătăriile obișnuite sunt de cele mai multe ori mici sau medii. Ofertele bucătăriilor de gata sunt fie prea mici, fie prea mari, iar variantă modulelor combinate este o altă bătaie de cap pentru că piesele nu se îmbină, nu se potrivesc și arată rău puse împreună.

Citeste si: Bucatarie alba. O solutie perfecta

Mobila de bucătărie la comandă este pe gustul tău, este făcută din materiale bune, ai posibilitatea să alegi culoarea și elementele de feronerie, este perfectă pentru spațiul și modul în care este origanizata bucătăria, este funcțională și adaptată la nevoie tale și, nu în ultimul rând, este creația ta.

Atunci cânt ai decis să faci mobila de bucătărie la comandă trebuie să ții cont de câteva detalii.

mobila de bucătărie la comandă (3)

Stabilește exact ce vrei și care sunt nevoile reale. Cel mai bine ia niște cutii de carton și ziare și imaginează la modul real bucătăria. O să-ți dai seamă mult mai bine ce și cum ai nevoie decât dacă te vei limită la un plan pe hârtie, oricât de riguros ar fi acesta în ceea ce privește dimensiunile.

Citeste si: Spatii de depozitare. Idei si solutii inspirate

Nu uită să iei în calcul direcția în care se deschide ușă și fereastră sau ușă de la balconul din bucătărie. Verifică și ține cont de locul în care se află prizele și țeava de gaz și evaluează corect (luând în calcul și bugetul) eventualele modificări. Sunt detalii, dar îți pot da tot planul peste cap, mai ales când alegi varianta cu mobila de bucătprie la comandă.

Alege mobilă în două nuanțe. Este mult mai simpatică și mai practică pentru bucătăriile normale și, culmea, prețul este mai mic în varianta în care mergi pe mobila de bucătărie la comandă. Asta nu înseamnă că nu poți merge pe o singură culoare. Ia mostre și compară cu faianță, gresia sau culoriile pe care deja le ai în bucătărie. Te vei stabili mai ușor la soluția optimă.

Citeste si: 10 idei istete pentru bucataria ta

Caută posibile modele care îți plac și inspiră-te. Nu te grăbi și pune deoparte ceea ce îți place. Un tâmplar bun poate face orice model. Dacă tâmplarul spune că nu poate, caută fără altul. Insistă cerând ce-ți place ție, nu ce se poartă, ce vrea meșterul sau ce le-ar plăcea prietenilor.

Stabilește până la detaliu organizarea interioară a spațiului din dulapurile pentru mobila de bucătărie la comandă. Este esențial.

Uită-te la modele în magazine, în reviste sau pe internet și selectează din acele compartimentari interioare numai secțiunile care te interesează și care sunt funcționale pentru ține. Ține cont de nevoile tale personale de a depozita lucrurile. Există uneori tipuri de compartimentari la care poate nu te-ai fi gândit, așa că insipra-te. Vizitează magazinele cu mobilă foarte scumpă. Au idei și soluții excelente pe care le poți aplica ușor când faci faci mobila de bucătărie la comandă.

Este foarte important să stabileși un buget și să te încadrezi în plafonul acestuia. Caută firme care realizează mobila de comandă, în general și mobila de bucătărie la comandă, în special. Unele dintre ele fac adevărate opere de artă. Cere să-ți fie inclus în preț transportul și asamblarea. Alege feronerie scumpă și de bună calitate. Este o investiție esențială. Alege materiale de calitate pentru piesele de mobilier.

Citeste si: Idei creative pentru bucatarie

În cazul în care mergi pe mobila de bucătărie la comandă măsoară de zece ori și verifică măsuratorile. Ține minte că frumusețea și avantajele pentru mobila de bucătărie la comandă este acela că poți alege și poți stabilii exact ce vrei așa că folosește-ți la maximum imaginația.

Sursa foto: revista Casa si gradina / FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply