Cateva sfaturi pentru canapeaua de colt

0

Canapeaua de colț este o soluție excelentă pentru o cameră mică. Poate fi folosită foarte bine pentru o cameră mare, dar există ideea preconcepută că o canepea de colț are nevoie de o cameră mare ceea ce este fals si este bine să fie lămurit! Canapeaua de colt acopera bine o zona neutilizata, oferea confort si imbunatateste estetica camerei.

couch-1078932_960_720

Ideale intr-o camera mica sunt canapelele de colț modulare care se pot organiza usor, se pot transforma si pot rezolva toate problemele dintr-o camera.

Canapeaua de colt merge insa la fel de bine si intr-o camera mare. Nu te grabi sa cumperi primul model. Modelele si ofera de canapele de colt este foarte variata. Foarte variate sunt si preturile. Prima alegere merita sa fie o canapea de colt extensibila. Sunt extrem de practice, au spatiu de depozitare si sunt foarte de confortabile.

Daca poti nu ezita sa cumperi o canapea de colt din piele. Sunt scumpe, dar isi merita investitia. Sunt usor de curatat, se pastreaza frumoase pentru multa vreme (cel putin 10 ani arata ca noi), sunt extrem de solide in ceea ce priveste structura si sistemul de arcuri asa ca merita din plin fiecare banut.

O canapea de colt fara brate simetrica sau asimetrica, extensibila este alegerea perfecta intr-o garsoniera. Acest tip de canapea satisface si nevoie de a avea un pat comod si mare pentru doua persoane si un excelent spatiu de zi.

Foarte important atunci cand alegi o canapea de colt este umplutura acesteia. Cele mai bune sunt cele umplute cu fulgi, piumarol si captuseala speciala pentru fulgi, cu structura pe arcuri si structura de lemn de esenta tare.

Una peste alta canapeaua de colt este mereu o buna alegere pentru te ajuta sa castigi spatiu, sa organizezi camera mai bine si, culmea, sa câștigi mai mult spatiu liber in camera respectiva.

  •  Cum cureti canapeaua de piele

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply