Canapele minimaliste, esenta neutralitatii

0

Silul minimalist inseamna reducerea la esenta, la esential, iar atunci cand vorbim despre canapele minimaliste vorbim despre simplitate combinata cu functional, in conditiile in care totul este dus la maximum simplitatii posibile.

canapele minimaliste

Se spune ca este usor sa spui ceva in multe cuvinte si foarte greu atunci cand iti este impus un numar maxim de cuvinte pentru a transmite un mesaj. Exact asa este si atunci cand este conceputa o canapea minimalista. In stilul minimalist complicatia vine din simplitate, dar simplitatea vine impreuna cu un mod cu totul special si rafinat de exprimare al frumosului. Stilul minimalist si modelele de canapele minimaliste au o personalitate proprie, care le ofera o individualitate unica in decorul interior.

Citeste si: Mobila minimalista. Principii si idei

Specialistii in amenajari interioare spun ca este imposibil sa nu-ti placa orice model de canapea minimalista, si asta pentru indiferent cat de complicate sau de elaborate ar fi gusturile tale este imposibil sa nu recunosti frumusetea, simplitatea si functionalitatea unor canapele minimaliste.

canapele minimaliste

Citeste si: Canapea de colt. 5 idei si cateva sfaturi

Interesant este faptul ca in cazul acestor canapele minimaliste confortul si functionalitatea pe care il ofera este chiar mai mare decat in cazul celor clasice. In ceea ce priveste alegerea lor doua sunt criteriile care conteaza cu adevarat: dimeniunea si culoarea acestora.

Canapele minimaliste, solutie in orice decor

Este importanta si trebuie luate in seama si arhitectura unei canapele minimaliste: doua sau trei corpuri, forma de I sau L, structura simetrica sau asimetrica. Conteaza si materialele din care este facuta, dupa cum conteaza foarte mult si modul in care aceasta se incadreaza in resutul pieselor de mobilier din casa. Partea cea mai frumoasa din povestea despre aceste canapele minimaliste este ca ele se vor potrivi manusa oricarui decor. Sunt extrem de rare situatiile in care o astefel de canapea nu-si gaseste locul si de cele mai multe ori asta se intampla din cauza dimensiunilor sau a culorii nepotrivite. De ce se pot incadra canapelele minimaliste in orice decor? Tocmai pentru ca prin simplitatea lor absoluta imprumuta din decorul ambiant si se transforma, adaptandu-se, prin neutralitatea ei, la decorul general.

canapele minimaliste

Citeste si: Cauti o canapea noua? Detalii inainte de a merge in magazin

Daca ai dubii in ceea ce priveste forma si modelul canapelei din camera, mergi pe solutia oferita de canapelele minimaliste si nu vei da gresi niciodata, ba chiar din contra, ai garantia unui decor perfect si armonios care vine tocmai din eleganta naturala si din simplitatea atent elaborata pe care o au toate variantele de canapele minimaliste.

Sursa foto:pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply