Canapele in doua culori. Sfaturi si idei

0

canapea in doua culori (2)Nu trece cu vederea potentialul pe care il au diferitele modele de canapele in doua culori.

Cu foarte putina atentie poti da un aer special camerei in care aceasta se afla si te poti bucura de avantajele certe pe care aceste canapele in doua culori le au.

Avantajele oricaror modele de canapele in doua culori le scot in evidenta. In functie de combinatia de culori aleasa, acestea pot parea mai mici decat sunt in realitate. In plus vor da un aer proaspat incaperii si te vor ajuta sa-ti decorezi camera mult mai usor.

Aceste canapele in doua culori sunt mai usor de integrat in decor si sunt solutia perfecta pentru camerele tineresti, vesele destinate socializarii.

Citeste si: Cauti o canapea noua? Detalii inainte de a merge in magazin

Un alt avantaj cert pe care il au toate modelele de canapele in doua culori este acela ca iti pot permite sa te joci cu accentele de culoare din camera si, implicit, sa variezi decorul din camere cu cateva simple si mici trucuri de amenajare. De exemplu pernele de decor pot completa, cu nuantele potrivite, ambele culori de baza ale canapelei.

Citeste si: Canapea de colt. 5 idei si sfaturi

canapea in doua culori (1)Modelele de canapele in doua culori pot folosi nuante complementare sau tonuri apropiate ale acelorasi culori. In primul caz efectul este unul vesel si sprintar, in al doilea vorbim despre detalii care subliniaza eleganta camerei si impun un decor clasic, ce capata insa viata si vitalitate.

In aceste conditii este evident ca are foarte mare importanta cum alegi culorile, pentru ca prin aceasta simpla optiune poti defini stilul camerei: elegant si sobru sau vesel si tineresc.

Citeste si: Idei pentru recucerirea spatiului in casa

canapea in doua culori (3)O buna solutie este maro si crem care se vor potrivi foarte bine cu albastru, aceasta din urma putand fi culoarea de accent. O astfel de canapea poate fi decorata cu perne in tonuri de crem, maro si albastru deschis.

Alb si negru este o combintie clasica care poate da un aer cu totul unic camerei tale, dupa cum vei alege modelul. Si merge combinata cu rosu sau verde tare, precum si cu nuante metalice.

canapea in doua culori (2)Poti sa depasesti limitele clasice atunci cand alegi dintre mai multe canapele in doua culori si sa mergi pe solutii “excentrice”. Acesta pot inseamna albastru si portocaliu (caz in care cea mai buna alegere o reprezinta tonurile calde si stinse ale acestor culori) sau roz si verde, de exemplu, daca esti indragostit de culoare si daca ai o camera mare si luminoasa.

Citeste si: Cum alegi canapeaua extensibila

In loc de final, un sfat. Daca ideea unei canapele in doua culori te-a cuceriti, trebuie sa-ti faci un plan foarte clar in ceea ce priveste schema de culori din camera si trebuie luata in calcul inclusiv culorea peretilor, inainte de a o cumpara. In felul acesta efectul unei canapele in doua culori o sa fie maxim, iar satisfactia ta, garantata.

Sursa foto: freedigitalphotos.net/Sorin Popa – Casa si gradina

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply