Idei pentru recucerirea spatiului in casa

0

Te invatam cum sa duci si cum sa castigi batalia pentru recucerirea spatiului in casa. Asta pentru ca in fiecare casa exista nevoia de mai mult spatiu indiferent cat de mare este casa ta.

recucerirea spatiului in casa (1)

Cucerirea si mai ales recucerirea spatiului in casa este o batalie pe care o duc mai ales cei care stau in apartamente mici, pentru realizarea unui decor mai spatios si mai primitor. Batalia pentru recucerirea spatiului din casa este necesara mai ales in cazul incaperilor pe care le folosesc toti membri familiei

Citeste si: Trucuri care fac un apartament mic sa para mai mare

Elibereaza holul casei. Este prima batalie pentru recucerirea spatiului din casa. Maximizeaza spatiul liber de aici prin amplasarea unei bancute elegante, simple, un cuier simplu lipit de perete. Un truc excelent este sa pastrezi ordine si sa eviti sa depozitezi haine in hol. O oglinda mare pe peretele de la intrare va reflecta restul casei si va oferi senzatia de spatialitate. Vezi aici cum decorezi casa cu oglinzi.

Bucataria este cea mai aglomerata zona a locuintei. De aceea organizarea ei constituie este o provocare. Recucerirea spatiului in casa si in bucatarie in special implica pozitionarea unor rafturi verticale, utilizarea sertarelor inteligente pentru depozitarea produselor alimentare, eliminarea periodica a lucrurilor expirate sau nefolositoare, instalarea unor suporturi suspendate pentru atarnarea tigailor si cratitelor.

recucerirea spatiului in casa (2)

Citeste si: Cum aranjezi mobila. Sfaturi si solutii

Camera de zi este cea mai populata zona a casei. Familia sta aici impreuna, aici sunt primiti prietenii si tot aici este si unul din locurile de relaxare din casa. Recucerirea spatiului in casa are ca obiectiv principal eliberarea acestei zone. Pentru a avea la dispozitie cat mai mult spatiu liber apeleaza la mobilier multifunctional, masuta de cafea cu rafturi de depozitare incluse, scaune sub forma de ottoman. Foloseste plante mici, adauga elemente d edecor luminoase si amplaseaza sursele de lumina in asa fel incat sa amplifice vizual spatiu. Oglinda este obligatorie in camera de zi, ca instrument de baza in lupta pentru recucerirea spatiului.

Citeste si: Canapea de colt. 5 idei si cateva sfaturi

Solutii foarte bune pentru recucerirea spatiului in casa sunt rafturile, instalarea de sisteme care sa-ti permita sa agati lucrui, dar si rafturi deasupra usilor si piese de mobilier care sa valorifice colturile camerelor si sa exploateze la maximum spatiul vertical. Un alt truc care te ajuta vizual in recucerirea spatiului in casa este monotonia cromatica si accente de culoare tari.

Sursa: houzz

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply