Canapeaua, conditia necesara si suficienta pentru camera de zi

0

O cameră de zi fără o canapea este de neconceput, mai mult chiar, canapeaua este condiția necesară și suficientă pentru living. În fapt, canapeaua este cea care transformă o cameră în cameră de zi, iar modul în care aceasta este integrată în spațiu din living poate face minuni pentru această încăpere. Ideile, sfaturile vin de la noi, iar tu le filtrezi în funcție de spațiul și canapeaua ta. Singura certitudine este: canapeaua, condiția necesară și suficientă pentru camera de zi.

condiția necesară și suficientă (2)

Singură canapeaua poate da aerul de cameră de zi unei încăperi. Dovadă cele doua soluții din cele două amenajări interioare, care arată, dacă mai era nevoie că o canapea este condiția necesară și suficientă pentru camera de zi.

Citeste si: Canapea de colt. 5 idei si cateva sfaturi

Prima varianta este cea în care canapeaua este una multifuncțională. În cazul de față este extensibilă și modulară, astfel că se poate adapta după necesități. Otomanul parte din canapea este independent și poate fi atașat canapelei sau poate fi folosit ca și măsuță de cafea sau loc de stat suplimentar. Oricum modelul de canapea este unul mai mult decât inspirat.

În plus, tocmai faptul că este extensibilă impune ca spațiul din jur să fie liber. În fapt este vorba despre o cameră de tineret, multifuncțională, o cameră în care se doarme, se stă la taclale cu prietenii și se învață. Cutiile de depozitare, masa pe roți și lampadarul sunt singurele elemente de decor din cameră și dovedesc ca o canapea, bine și eficient aleasă, bine și inspirat integrată în cameră, în funcție de nevoile celor care o folosesc, este condiția necesară și suficientă pentru camera de zi, și chiam mai mult, pentru o cameră multifuncțională.

Citeste si:  Cauti o canapea noua? Detalii inainte de a merge in magazin

Spațiul din spatele canapelei are rafturi montate direct în perete. Aceasta face ca spațiul să fie eficient folosit și să rămână fluid. Pervazul ferestrei este folosit ca spațiu de depozitare, iar cutiile de depozitare sunt extrem de practice fiind suport pentru lampă dar și spațiu de depozitare sau de lucru. Totul este perfect organizat în jurul acestei canapelei extensibile, ca o dovadă în plus că acesată piesă de mobilier este condiția necesară și suficientă pentru o cameră de zi.

Dacă vrei să știi unde sunt hainele și televizorul, află că acesta din urmă este agățat efectiv pe peretele opus canapelei, iar hainele celor doi tineri care locuiesc aici, stau într-un dulap în perete pe holul acestei garsoniere multifuncționale.

condiția necesară și suficientă (1)

A doua variantă care arată că o canepea este condiția necesară și suficientă (mai ales suficientă) pentru a amenaja o cameră de zi, este un decor boem, dar extrem de plin de personalitate.

Elementul central este canapeaua din piele, masivă și opulentă, într-o relativă contradicție cu piesele de decor din jur. Masa este de lemn este simplă și fără nici un fel de artificii, iar scaunele în stil rustic (chiar foarte rustic), intregesc un decor prin de farmec și stil. Camera este foarte bine luminată natural, ceea ce face ca tot spațiul să fie extrem de prietenos și plin de volum.

Citeste si: Husa pentru canapea. O solutie simpa si eficienta

Toate detaliile sunt alese cu foarte ultă atentie iar cele două otomane (puf-uri), din piele vin să complteze aerul studiat al acestei camere de zi. Pernele de decor, masa făcută dintr-o tavă, vazele din sticla mată, totul are ca scop să delimiteze și să dea personalitate unui spațiu care la prima impresie pare auster, monoton, dar care în fapt este elegant prin simplitatea și monotonia cromatică. Nu trebuie omis faptul că fotografia așezată deasupra canapelei este cea care dă căldură și îndulcește aerul auster al încăperii, unde, canapeaua este piesa centrală în jurul căreia s-a organizat tot decorul din această cameră de zi.

Citeste si: 10 motive pentru care sa alegi o canapea cu doua locuri

Deși foarte diferite ca stil, cele două amenajări interioare sunt dovezi concrete care arată cât de important este modul în care alegi canapeaua și cum această piesă de mobilier este condiția necesară și suficientă pentru a organiza și decora camera de zi.

Sursa foto: @ChristianHillebrand-Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply