Brad decorat ca un profesionist

0

Vrei să-ți decorezi bradul de Crăciun că un designer profesionist? Iată trucurile care te vor ajuta să ai un brad decorat ca un profesionist.

balls-65331_1280

Alege o temă și trei culori. Înainte de a începe decorarea trebuie să alegi culorile pe care vrei să le folosești și o temă anumită. Poți opta pentru o singură culoare (auriu, argintiu, alb, albastru) sau combinații de două culori (roșu și auriu, roșu și argintiu, roz și alb, argintiu și albastru, auriu și maro roșcat). În ceea ce privește tema aceasta fine din figurinele combinate cu globuri (îngerași, cadouri, fulgi, păsări).

Ornamentele. Alege ornamentele în funcție de combinația de culori aleasă. Alege ornamente mai mari în aceeași culoare cu forme diferite. Alege un număr aproximativ de 20-30 ornamente pentru fiecare metru din înălțimea bradului.

Lumini. Folosește instalație cu becuri transparente sau albe. Aranjează beculețele în mod egal prin brad atât înspre trunchi cât și pe vârfuri. Se recomanda 100 de beculețe pentru fiecare metru din înălțimea bradului. Un truc bun este să folosești două rețele, una în interior, alta în exterior (pe vârfurile ramurilor)

Ghirlandele. Sunt mai multe moduri de a pune ghirlandele. Le  poți prinde ghirlandele de partea de sus a bradului lăsându-le să curgă spre poale. Le poți pune circular pe fiecare serie de ramuri sau în spirală de sus până jos. Alege bine ghirlandele. Cele mari si sese sunt cea mai bună alegere, dar dacă le folosești trebuie să reduci numărul globurilor.

Figurinele. Sunt cele care dau tema bradului. Așează figurinele simetric în brad. Nu folosi niciodată mai mult de două tipuri de figurine, dar cu același subiect.

Sursa foto: pixabay.com/

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply