Craciun si ghivece cu plante verzi

0

Una din culorile simbol ale Crăciunului este verdele. De aici și până la un Crăciun cu plante verzi nu este decât un pas. De la crengile verzi de brad, la vâsc, de la Crăciunițe la cactusul de Crăciun, poți face un pas mai departe și poți aduce atmosfera de sărbătoare cu ghivece cu plante verzi. Un ghiveci cu plante verzi este aducătoar de aer proaspat,  de viu, de speranță și este cea mai bună cale prin care vei simți că iarna albă și rece este mereu doar o perioadă și că iarna este calea care duce la primăvară, dar și că fară iarnă nu poate exista primăvara.

potted-731201_1280

Crăciunul, cu tot alaiul său de elemente decorative merge perfect cu ghivece cu plante verzi, iar soiurile de plante pe care le poți alege depășește cu mult limita celor tradiționale de Crăciun.

Ghivecele cu plante verzi pot decora casa și pot fi unele dintre cele mai frumoase și mai inspirate decorațiuni pentru Crăciun, atâta vreme cât le vei împodobi cu pânză de sac, funde roșii (roșu și verde împreună nu sunt doar culorile Crăciunului, dar sunt și una dintre cele mai plăcute combinații de culori), sfoară, pânză albă sau hârtie decorativă. Le poți așeza la fereastă, pe masă, pe șemineu, pe trepte sau în orice alte locuri din casă pentru a te bucura de aerul lor de sărbătoare.

cactus-997594_1280

Alege ghivece cu plante verzi de dimensiuni mici, alge plante suculente, cactuși, pui de conifere în ghiveci, plante cu frunze cărnoase, fără flori, ce ocupă puțin spațiu și pot fi transportate și oferite ușor. Un ghiveci cu plante verzi este o bucurie pentru oricine și un excelent dar. Alege plante rezistente, sănătoase, pune-le în ghivece simple, albe sau  în culori naturale, ori cu elemente decorative de sărbătoare cu reni, moși Crăciuni sau alte elemente ale Sărbătorii.

Plantele verzi, indiferent de soiul lor se vor integra imediat în decorul de Crăciun și vor fi o bucurie pentru suflet și ochi! Efectul este garantat!

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply