Beneficiile unui cartier rezidential

0

Achiziția unui imobil este cu siguranță un moment important pentru mulți dintre noi. Atunci când ne pregătim să cumpărăm un apartament, facem compromisuri și ne gândim la o casă veche. Am strâns în acest articol câteva argumente pentru care facem această greșeală și am listat beneficiile cumpărării unei case într-un ansamblu imobiliar.

O motivație ar fi prețul. Dar acest argument nu mai stă în picioare. Numărul mare de locuințe noi scoase pe piață au făcut ca prețurile să scadă considerabil. Și să concureze cu prețurile locuințelor vechi, deși avantajele unei case noi sunt cu mult mai multe.

În primul rând, un apartament sau o garsonieră într-un cartier rezidențial este mai mare, cu cel puțin 25 de procente. Blocurile noi au o ofertă variată atât în ceea ce privește locul, cât și spațiul.

Locuitul într-un ansamblu rezidențial este mai sigur.  Blocurile noi beneficiază în multe situații de pază, ori au supraveghere video.  Chiar și în lipsa acestor servicii, ușile noi ale scărilor de bloc sunt bine securizate, iar interfoanele mult mai puțin predispuse să se strice. Să luăm ca exemplu facilitățile oferite de complexul Citta Residential. Incinta este securizată, există supraveghere video și pază. Apoi are uși blindate de intrare în apartament, construite pe o structură metalică, pragul de metal este prevăzut cu izolație de cauciuc și au izolație termică și fonică.

Mai alegem viitoarea casă și pentru poziție. Un alt argument pentru care aceste complexuri sunt net superioare. Sunt poziționate în zone foarte bune ale Bucureștiului. Citta Residential este interconectat cu puncte de interes major precum metrou, parcuri, hipermarketuri. Aflat în sectorul 2, la Piața Delfinului și lângă Mega Mall, are în apropiere mijloace de transport în comun, inclusiv metrou. Numeroase școli, grădinițe, dar și parcuri (Parcul Național, Parcul Florilor, Parcul Morarilor, Parcul Alexandru Ioan Cuza) se află în proximitate, făcând ansamblul să fie foarte dorit din punct de vedere al localizării și vecinătăților.

Un alt aspect aspect important îl reprezintă dotările. Città Residential Park este  un ansamblu de top,  tocmai pentru dotările ultramoderne și calitatea finisajelor care au atras atenția cumpărătorilor. Este vorba de lavoarele montate pe blat de stejar, încălzirea în pardoseală sau calitatea parchetului.

Atât obiectele sanitare, cât și placajele ceramice sunt produse în Italia.

Un alt beneficiu al cartierelor rezidențiale îl reprezintă locatarii. Sunt locuite în mare parte de familii tinere, cu copii, care formează o comunitate nouă. Factorii comuni, cum ar fi vârsta, preocupările comune și cam același nivel financiar, fac comunicarea și cooperarea mai facile, iar conviețuirea într-un astfel de mediu, mult mai plăcută.  Complexul Città oferă toate facilitățile, inclusiv locuri de joacă pentru copii, parc, zone verzi de socializare și relaxare, parcări supraterane și subterane, parcare pentru biciclete, spațiu comercial.

Costurile reduse la întreținere fac ca achiziția unei locuințe noi să fie de fapt o investiție. Compexul rexidential Citta are o centrală proprie de apartament care asigură un consum redus, iar încălzirea în pardoseală economisește cu până la 30 la sută căldura folosită în mod normal.  La toate acestea se adaugă protecția termică de înaltă calitate. Vin la pachet cu protecția fonică dar și cu protecția la seisme ori la incendii.

Sursa: foto nuscocitta.com
Sursa: Agentia Digital Workforce

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply