Aranjament linistitor pentru domitor

0

aranjamet liniştitor pentru dormitor (1)Dormitorul este o cameră specială, iar modul în care este decorat trebuie abordat cu multă atenţie pentru a avea un aranjament liniştitor pentru dormitor. Un aranjament liniștitor pentru domitor este garanţia unui oaze şi a unui loc în care să domenască pacea şi liniştea (evident, cu anumite excepţii). Un aranjament liniştitor pentru domitor este esenţuial pentru viaţa agitată de zi cu zi, așa încât este foarte important cum decorezi această cameră chiar dacă, în fapt este cea în care stai cel mai puţin.

Citeste si: Cel mai frumos dormitor. Solutii simple

Iata cateva principii şi reguli care asigură un aranjament liniştitor pentru dormitor.

aranjamet liniştitor pentru dormitor (5)Punctul central al oricărui dormitor este patul. Dacă patul este prea mare dormitorul va părea mic și înghesuit. Dacă patul este prea mic va părea ciudat și va fi inconfortabil. Așa încât prima regulă este să găseşti un echilibru între dimensiunea dormitorului şi cea a patului din domitor.

Citeste si: Stilul scandinav, detalii si caracteristici

Nu te crampona de ideea de a avea un pat de mijloc, uneori un pat lipit de perete poate să fie mult mai comod, în anasamblu, comparativ cu un pat de mijloc. Ia in calcul solutia unui pat de comandă (este mai ieftin decât crezi), şi în felul acesta vei avea dimensiunea perfectă.

În cazul în care alegi un pat lipit cu două laturi de perete, încearcă varianta unui pat pătrat. Vei scăpa de frustrarea de a avea un pat la perete şi vei câştiga spaţiu.

Citeste si: Trucuri pentru dormitor cu stil personal

aranjamet liniştitor pentru dormitor (3)Trebuie să aranjezi în așa fel mobilă din dormitor încât să rămână îndeajuns loc spre toate părțile camerei. Nu aglomera camera inutil, mergi pe soluţiile pe verticală şi foloseşte spaţiul de sub pat.

Citeste si: Stilul personal. Amenajari pe gustul tau

Este important că dormitorul să rămână doar dormitor. Este esenţial atunci când iei în calcul toate detaliile legate de stilul de aranjament liniştitor pentru dormitor. Dormitorul nu trebuie să fie nici birou, nici bibliotecă. În mod special dormitorul trebuie să  fie liniștit și, obligatoriu, singura încăpere fără rol multifuncțional.

aranjamet liniştitor pentru dormitor (4)Un aranjament liniştitor pentru dormitor înseamă alegerea culorii potrivite pentru domitorul tău. Ce culoare are dormitorul tău?  Culoarea este unul dintre cei mai importanți factori în crearea unui aranjament liniştitor pentru dormitor. Culorile pot genera unele dintre cele mai plăcute stări, efecte și emoții, sunt elementul care influențează percepția și generează interacțiunea.

Citeste si: 6 idei de culori pentru dormitor

Accentele sunt esenţiale şi sunt cele, care prin detalii realizează un aranjament liniştitor pentru domitor. Există dormitoare cu accente feminine şi există dormitoare masculine și variante de dormitor sexy.

Citeste si: Sfaturi utile cand alegi mobila pentru dormitor

Cu onestitate vorbind în dormitor se întâmplă mai multe lucruri, pe lângă somn, așa că aceste detalii (importante) din viață noastră merită marcate și incluse într-o strategie de decorațiuni interioare care să transforme cameră de odihnă într-un dormitor sexy, chiar dacă ansamblul general este acela al unui aranjament liniștitor pentru domitor.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply