10 sfaturi esentiale pentru decorul interior din casa

0

Am adunat cele mai bune 10 sfaturi, pe care le consider esențiale pentru decorul interior din casă. Aplicate după cum o impun nevoile casei tale, eventual adaptate, aceste 10 sfaturi esențiale pot transforma orice cameră în una ruptă din revistele de specialitate.

decorul interior din casă

10 sfaturi  pe care le poți numi de aur, de care trebuie să ții cont atunci când amenajezi, schimbi sau modifici câte ceva în casă, pentru că aceste sfaturi sunt esențiale pentru decorul din casă.

1: Găsește ceea ce se potrivește cu tine și cu decorul general din casă. Principiul este e frumos ce se potrivește la mine acasă, nu ceea ce recomandă revistele de specialitate sau ceea ce găsesc a fi în tendințe în magazine. Uită-te la reviste, explorează Pinterest. Punde deoparte imaginile care te atrag. Acolo sunt detalii care te reprezintă și pe care le poți folosi pentru casa ta.

2: Păstrează paleta de culori cât mai simplă. Deseori două culori sunt suficiente într-o cameră, deși specialiștii spun că merg trei. Mergi pe culori neutre. Nu se demodează niciodată și se pretează ușor la adaptări și transformări. variază și îndraznește când vine vorba despre culorile de accent. Acestea sunt cele care dau cu adevărat personalitate unei încăperi.

3: Nu omite accentele de metal. Sunt elegante, dau opulență, stil și eleganță oricărui decor.

4: Echilibrează zonele din casă. Zonele aglomerate sunt destinate socializării. Camera de zi poate să fie ”plină”, adica bogat decorată, dar dormitorul, baia, holul trebuie să fie libere și degajate.

decorul interior din casă

5: Culoarea nu este numai pentru decor, este și o cale de organizare a spațiului, de delimitare a zonelor, de marcare a spațiilor din casă, spații care fiecare în parte au destinația lor.

6: Moda și tendințele nu trebuie să fie unitatea de măsură pentru decorul din casă. Regulile trebuie să le facă funcționalitatea casei, amanuntele practice și cele care să asigure confort pentru cei din casă. Aceste amanunte sunt cele care contează în primul rând, acestea fiine elementele care garantează confortul casei.

7: Nu-ți fie teamă să amesteci piese de mobilier din stiluri diferite. Dacă combinața este făcută în mod pragmatic rezultatele pot să fie extrem de spectaculoase, în sensul bun al cuvântului. Noul și vechiul stau mereu bine împreună. Nu căuta perfecțiunea pentru că este falsă și imprersonală. casa este un loc viu, unde există covoare vechi și mobilă care arată că au trecut ani mulți peste ea. dacă arată bine, dacă este funcțională este mereu frumoasă!

8: Combină modernul cu elementele clasice. Este ca și cum ai amesteca elemente feminine cu cele masculine. Rezultatul este întotdeauna… dragoste.

blind-699513_1920

9: Alege în fiecare cameră o piesă de rezistență și construiește în jurul ei. Piesa de rezistență funcționează ca o fundație, ca un punct de referință care imprimă o anume stare de spririt pentru camera respectivă. Dacă piesa de rezistență este staliblită poți varia decorul din jurul ei în funcție de nevoi sau de cheful tău.

10: Adaptează permenent, completează, elimină și modifică. O casă statică este o casă plictisitoare. A adapta casa după evenimentele familiei, după sezon sau după marile sărbători fac din decorul din casă unul viu, implicat în viața ta și a celor din casă.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply