Grinzi care imita textura lemnului

0

grinzi

Grinzi care imita textura lemnului – Imită excelent culoarea şi textura lemnului, dar sunt de fapt din poliuretan.

Grinzile decorative sunt dintr-un material uşor, respectiv poliuretan, şi se pot fixa cu ajutorul unor adezivi speciali. Comparativ cu grinzile din lemn masiv, aceste modele decorative prezintă câteva avantaje vizibile: se pot monta la bloc, sunt uşoare, se transportă şi se manipulează uşor, mai ales în timpul montajului, asigurând o mare rapiditate şi precizie la punerea în operă (ideal şi pentru amatori) şi, evident, costă mai puţin decât cele din lemn.

Citeste si: Piatra decorativa, idei si sfaturi

Grinzi care imita textura lemnului sunt disponibile în mai multe nuanţe: stejar închis, stejar deschis, alb sau metalic. În secţiune, pot avea dimensiuni cuprinse între 6×9 cm, 12×12 cm, 19×17 cm şi 20×13 cm. În lungime, pot avea 2, 3 sau 4 metri. Pentru montajul pe tavan este necesară fixarea lor cu ajutorul unor suporţi de susţinere, până la întărirea adezivului.

Citeste si: Placari murale

Grinzi care imita textura lemnului se găsesc în magazinele de bricolaj. Preţul orientativ este între 99,99 lei şi 169,99 lei pentru o bucată de 2 metri de grindă.

Avînd secâiunea în forma U, aceste grinzi pot fi folosite cu succes pentru mascarea diferitelor imperfecţiuni sau a unor cabluri, ţevi care deranjează vizual.

Citeste si: Parchetul rezistent la umezeala

Se pretează foarte bine pentru interioarele unde traseele electrice sunt la vedere. De asemenea, se pot configura cu ajutorul lor rafturi fixate de perete, fiind rezistente în timp.

FOTO: SAARPOR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply