Placari murale – fixare și întreținere

0

Placari murale – fixare și întreținere. Pentru a avea decorul mult dorit pe pereți ai nevoie de adezivi la montare și produse care să mențină mult timp strălucirea suprafețelor. Un adeziv universal are avantajele sale, dar unele placari murale au nevoie de produse speciale. În selecția noastră am reunit câteva sugestii pentru pereții acoperiți cu materiale variate, altele decât cele ceramice – materiale compozite, plută, tapet, lemn etc.

Citește și Placări interioare.

1.Cu un domeniu de utilizare foarte vast, adezivul Moment Kraftkleber este o soluție potrivită pentru lipiri de materiale lemnoase cu plăci aglomerate, cauciuc, piele, plută, PVC dur, metale etc. Are o putere mare de lipire (lipitură de tip elastic), este rezistent la frecare și îmbătrânire, precum și la temperaturi ridicate. De la Henkel.

Placari murale
Adeziv Moment Kraftkleber. Foto: Fotolia, Henkel.

2.Optim pentru aplicații universale și cu aderență excelentă pe materiale poroase/neporoase, SikaBond® AT-Universal este un adeziv flexibil pe bază de poliuretan hibrid, utilizabil la interior sau exterior.

placari murale
SikaBond® AT-Universal – adeziv flexibil pe bază de poliuretan hibrid. Foto: Fotolia, Sika

Citește și Finisaje murale cu materiale compozite.

3.Este conceput special pentru a îndepărta praful, urmele degetelor și cele de mâncare de pe blaturi, uși, panouri din lemn. Bona Surface Cleaner este o soluție optimă, disponibilă prin Bona Romania.
placari murale

Bona Surface Cleaner – produs pentru întreținerea plăcilor lemnoase. Foto: Bona Romania

4.Pentru lipirea panourilor din plută ai la dispoziție adezivul Soudal 22A,fără solvenți, rezistent la apă, cu putere foarte mare de lipire. Disponibil în recipiente de 5 kg.

placari murale
Adezivul Soudal 22A,fără solvenți, pentru plăci din plută. Foto: Fotolia, Soudal

Citește și Placări interioare.

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 8/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply