10 motive geniale pentru care merita sa alegi mobila neagra

0

Am facut o lista care cuprinde principalele 10 motive pentru care merita sa alegi piese de mobila neagra pentru casa ta. Lista este doar o parte mica din toate avantajele pe care le aduce din punct de vedere estetic si practic, mobila neagra.

Mobila neagra este usor de intretinut. Fie ca este vorba despre piese de mobilier, fie ca este vorba despre canapelele si fotoliile. Si petele si eventualele urme se vad mult mai putin, iar uneori nu se vad deloc.

Mobila neagra este eleganta si se poate integra perfect in orice decor, fie el clasic, modern, minimalist, personal sau oricum ar fi el. Mobila neagra este ca rochia neagra – buna si perfecta oriunde, oricand!

Mobila neagra se preteaza perfect pentru toate stilurile. Poate sa fie minimalista, cu forme perfect regulate, dar poate sa fie si de un shic subtil si desavarsit.

Aceasta mobila de culoare neagra se preteaza perfect pentru a fi incadrata in camere cu oricefel de zugraveala, in combinatie cu orice fel de alte piese de mobilier, pentru ca are o versatilitate cu totul speciala si unica. Mobila neagra se asociaza perfect cu tonuri pastelate pentru ca negrul e puternic si denota forta si masculinitate, creeaza contraste puternice cu nuantele pastelate sau in tonuri neutre, feminine. Combinatiile intre negru si alb, negru si galben sau portocali, negru si rosu sunt clasice, dar in acelasi timp creatoare de efecte vizuale puternice si spectaculoase. Negrul merge perfect si in asociere cu toate nuantele de gri, atat de prezente in ultima vreme in decorul interior pentru caracterul practic, elegant si pentru functionalitate.

Mobila desperecheata: adica un scaun de-un fel, altul de alt fel – nu numai ca nimeni nu se mai fereste sa puna in acelasi decor elemente disparate, dar acest lucru e chiar creat in mod voit. combinatia pusa intr-un decor in care predomina negrul este speciala si foarte placuta, fie eleganta fie moderna si vesela, in functie de elementele de decor care dau tonul.

Mobila neagra este perfecta pentru camerele mici pentru ca pare mereu mai mica decat este in realitate.

Versatilitatea unor piese de mobileir negru este certa acestea adaptandu-se perfect in orice decor. Asta iti permite sa pastrezi mobila neagra si sa schimbi decorul general din camara.

Piesele negre fac parte din arsenalul clasic, dar deloc invechit, extrem de actual.

Mobila neagra este alegerea perfecta in dormitoare si camere de zi, tocmai pentru ca se adapteaza natural la orice decor.

Este prima recomandare in camerele luminoase, dar este utila si in zonele care au nevoie de lumina artificiala pentru ca are darul de a produce un decor scenic sub efectul luminii artificiale.

Acestea au fost argumentele noastre. Ale tale care sunt?

Sursa foto: pixabay.com

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply