Zonă de wellness pentru relaxare deplină

0

Zonă de wellness pentru relaxare deplină – Aria de relaxare, dotată cu un pat pentru masaj și saună, poate fi alipită cu succes unei băi impozante. Odată ce intimitatea este asigurată prin pereți despărțitori, deschiderea spațiilor este un element bine-venit, ce adaugă amenajării un aer degajat.

wellness1

Detaliile prețioase și luxuriante, precum accesoriile și elementele din cupru  sau prezența plantelor exotice de interior, dau o notă glam și sofisticată încăperii.

Conturează o baie princiară, care impresionează nu doar prin aspectul rafinat și impunător, ci mai ales prin facilitățile de top pe care le oferă. Anexarea unui spațiu destinat exclusiv activităților de relaxare sporește confortul. Un efect similar îl au și micile intervenții practice și de efect, precum aducerea în scenă a unei măsuțe în apropierea căzii. O banchetă slim servește cu succes drept suport al obiectelor decorative. Un astfel de ansamblu necesită o placare corespunzătoare a pardoselii, precum ceramica ce imită lemnul, elegantă și rafinată. Faianța cu finisaj lucios impune un aer glam. Excesul poate fi temperat prin culoare, așadar o paletă neutră cu accente vibrante este în egală măsură armonioasă și cât se poate de șic. Pentru un efect actual și dinamic, intercalează și un model texturat, precum cel crem. Sunt de preferat variantele uni, însă câteva dungi fine sporadice arată foarte bine.

wellness 2

Plăcile de faianță fac parte din colecția Imperfetto, model Pottery, brand Marazzi și pot fi achiziționate prin Girom (www.girom.ro), pentru 1.045 lei/mp.Dimensiuni placă: L 97,7 x l 32,5 cm.

Foto: PR

Zonă de wellness pentru relaxare deplină este titlul unui articol apărut în revista Casa Lux nr.6/iunie 2016.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply