Vopsea lavabila pentru exterior – Calitatea naturala a produselor ColorMagic

0

Vopsea lavabila pentru exterior

Alegerea materialelor de calitate este probabil principalul aspect cu care ne confruntam cand dorim sa renovam. O alegere corecta consta in achizitionarea acelor produse care rezista in timp, precum cele de vopsea lavabila pentru exterior, care sunt potrivite pentru fatadele si peretii exteriori ai diferitelor tipuri de constructii.

Vopseaua lavabila din aceasta gama este recomandata sa fie aplicata pe suprafetele exterioare pentru ca astfel este realizat stratul final care asigura pe de o parte protectie acestor suprafete, dar pe de alta parte le decoreaza in culori intense.

De cele mai multe ori astfel de vopsele se aplica dupa aplicarea stratului de tencuiala, insa acest fapt nu exclude faptul sa se aplice si pe alte tipuri de materiale utilizate pentru diferite tipuri de constructii.

Rezistenta in timp si frumusete care dureaza

Atunci cand se aplica un strat de vopsea pe peretii exteriori se asigura o protectie a acestor suprafete contra factorilor de mediu si intemeperii.

In plus, fiind produse de calitate acestea detin o putere de acoperire extrem de mare, iar aplicarea lor este o activitate placuta si realizabila rapid si fara prea multe eforturi.

Se mai remarca la aceste tipuri de vopsele si faptul ca ele rezista in timp, aspectul de proaspat vopsit persistand o perioada indelungata.

Prin intermediul stratului de vopsea aplicata peretii pot « respira » astfel incat se asigura o circulatie normala a aerului pentru a se evita formarea mucegaiului.

Si, nu in ultimul rand, lavabilele pentru exterior dela Color Magic infrumuseteaza suprafetele exterioare si determina intensitatea culorilor magice recunoscute de toti beneficiarii acestor produse.

Vopsea pentru exterior de la ColorMagic – Avantaje unice

Fiind o vopsea de top, utilizarea acestor produse asigura o serie de avantaje unice :

  • Aceste tipuri de vopsele sunt ecologice, in comparatie cu vopselele clasice, si prin urmare mult mai sigure de utilizat. In componenta acestor vopsele nu se identifica substante sau componenti chimici toxici si prin urmare astfel de vopsele pot fi aplicate in orice spatiu;
  • Prin aplicarea acestor vopsele veti obtine rezultate frumoase, dar cu toate acestea costurile de investitie nu sunt ridicate ;
  • Vopselele pot fi aplicate de orice persoana capabila sa utilizeze o pensula si un trafalet, si nici nu se necesita experienta in domeniu sau cunoasterea unor tehnici speciale de aplicare;
  • Aceste tip de vopsea permite curatarea rapida a suprafetelor pe care sunt aplicate prin utilizarea apei si a unor bureti non-abrazivi.

Informatii relevante cu privire la activitatea firmei ColorMagic

ColorMagic este principalul distribuitor din Romania de produse fabricate de specialisti recunoscuti in plan international datorita calitatii materialelor comercializate.

Levis Gevel Expert este un exemplu de vopsea comercializata de catre ColorMagic care poate fi utilizata pe fatadele caselor sau ale oricarui tip de cladire.

Calitatile acestei vopsele sunt incredibil de eficiente, prin intermediul acestor produse obtinandu-se un aspect estetic placut si foarte usor de intretinut.

Produsele fabricate de compania Levis protejeaza suprafetele exterioare impotriva factorilor de mediu si manifesta o rezistenta care sporeste calitatea vopselei aplicate odata cu trecerea timpului.

Toate culorile din lume intr-un singur magazin

Ofertele disponibile si promotiile actuale pot fi accesate in cadrul magazinului online de aici .

 

 

 

Sursa: Agentia Fortin

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply