Investesti in eleganta si siguranta cu usi de sticla securizata la preturi accesibile

0

usi de sticla securizata

Daca doriti sa va renovati casa si sa faceti cateva schimbari, ar trebui sa stiti ca exista anumite aspecte universal valabile pe care trebuie sa le respectati.

O regula importanta in acest sens consta in utilizarea unor ferestre si usi de sticla  fabricate de specialisti a caror experienta genereaza, intotdeauna, rezultate si produse de calitate.

Procedura implica incalzirea geamului si apoi racirea rapida a acestuia. Un astfel de proces face ca sticla sa fie mai rezistenta si schimba, totodata, modul in care aceasta se comporta in cazul in care se sparge.

Spre deosebire de cea standard, sticla securizata se sparge in cioburi mici, ce reduc semnificativ pericolul de ranire. Acesta este motivul pentru care a fost denumita sticla de siguranta.

Utilitatea si benficiile sticlei securizate

Principalul avantaj al usilor de sticla este durabilitatea acestora. Usile din sticla, atat cele pentru interior, cat si cele pentru exterior sunt realizate dintr-o sticla speciala.

Materialul de baza este prelucrat, ceea ce il face foarte durabil si poate rezista nu numai la temperaturile extreme si la contactul indelungat cu umiditatea, dar si la un impact mecanic intens.

Usile de sticla securizata nu sunt numai durabile, ci si sigure. Este foarte dificil (aproape imposibil) sa le spargi, de aceea usile de sticla sunt instalate in locuri publice.

Asadar chiar daca veti lovi accidental usa, aceasta va rezista la orice soc mecanic, riscul de a se sparge fiind incredibil de scazut.

Fabricarea acestui tip de sticla presupune un proces tehnologic special, astfel ca usile de sticla securizata au caracteristici superioare in comparatie cu sticla traditionala, motiv pentru care vei beneficia de o izolare fonica si termica mai mare.

Sticla securizata ajuta la conservarea caldurii in camera si va functiona ca o bariera de sunet, impiedicand patrunderea toatala a zgomotului in incapere. Usile de sticla ajuta la economirea energiei electrice, datorita posibilitatii de a patrunde lumina din exterior.

Un alt avantaj – Aceste usi se incadreaza armonios in diferite stiluri de design de interior

Ele pot fi personalizate, in functie de designul general al biroului, casei sau apartamentului tau. Poti alege sticla transparenta, mata, in diverse nuntante sau decorata cu diferite modele.

O companie care realizeaza oferte personalizate pentru fiecare client in parte este Securit International, ale caror produse sunt create astfel incat sa corespunda tuturor cerintelor si standardelor de calitate.

Usile de sticla securizata sunt elemente care pot structura intr-o maniera creativa un spatiu rezidential, comercial sau de birouri.

Ele vor adauga o valoare incomensurabila in interiorul locuintei sau biroului tau, prin crearea unei atmosfere relaxante si a unui spatiu deschis, cu mai multa luminozitate ceea ce aduce un plus de eleganta si non-conformism spatiului public sau personal.

Securit International detine un  portofoliu impresionant de usi de sticla securizata  si numeroase alte produse de calitate recunoscuta de tot mai multi beneficiari ai acestora.

Acceseaza https://www.securitinternational.ro/

Pentru informatii cu privire la oferte detaliate, contacteaza reprezentantii Securit la numerele de telefon:

  • 021 321 31 76
  • 021 321 31 77
  • 0751 101 141

Adresa de e-mail: office@securitinternational.ro

 

Sursa: Agentia Fortin

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply