Unelte de gradinarit pentru copii

0

Vezi o noua gama de unelte pentru gradinarit concepute special pentru cei mici, la standarde inalte si care pun accentul pe siguranta.

Gama My First Fiskars® este rezultatul a doi ani de obsevatie a copiilor in actiune – o misiune dedicata producerii uneltelor perfecte pentru copii.
Forma, marimea, culoarea dar si designul manerelor au fost dezvoltate pe baza a numeroase teste si a raspunsurilor  primite chiar de la copii. Gama contine unelte colorate utile in fiecare anotimp si pentru utilizare indelungata. 
Setul pentru copii My First Fiskars® contine o cazma, un ”fierastrau” (pentru a forma solul pentru plantat si plivit sau pentru a modela figurine creative in zapada sau pamant), o matura si o lopatica pentru doua maini cu maner – ambele cu posibilitati multiple de utilizare, in functie de imaginatia celor mici in gradina. 
Gama My First Fiskars® cuprinde de asemenea patru unelte lungi (o lopata, o cazma, o grebla si o matura) care au cozi rezistente de aluminiu, manere rotunde portocalii si capete din polipropilena. 
Toate uneltele din gama My First Fiskars® sunt aprobate CE, garantand faptul ca acestea sunt in conformitate cu directivele Comisiei Europene.  
Citeste si: Bucatarii in stil clasic.

Sursa si foto:PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply