Uleiul pentru bebelusi. Utilizari surpinzătoare pentru casă

0

Uleiul pentru bebeluși face pielea frumosă și este extrem de util pentru îngrijirea pielii, dar are mult mai multe întrebuințări utile. Iată câteva utilizări puțin știute ale uleiului pentru bebeluși în casă.

ulei pentru bebelusi

Citeste si: Pastreaza chiuveta curata in 5 pasi

Curată inoxul. Cine găsește timp să frece toate obiectele de inox până strălucesc? Poți rezolva problema cu ajutorul uleiului pentru bebeluși. Folosește o cârpă curată și moale și sterge obiectele din inox cu aceasta după ce ai pus câteva picaturi de ulei de bebeluși. Uleiul nu are nici un fel de proprietăți de curățare, deci înainte de a șterge obiectele, curată-le cu un detergent special.

Îndepărtează adezivul folosit pentru stickere și etichete. Este cumplit de greu să îndepărtezi etichetele de pe unele borcane sau stickerele de pe produsele noi. Pune puțin ulei pe sticker și șterge ușor. Se dezlipește instantaneu.

Citeste si: Solutii de curatat neconventionale si practice

Scoate gumă din păr, covor și alte cuverturi mițoase. Pune câteva picătui și freacă bine locul unde guma este lipită între degete, până ce se adună toată. Curăță imediat locul cu apă și săpun.

Balsam pentru mobila tapisată cu piele. Ai nevoie de o cârpă curată și o stică cu uleiul pentru bebeluși. Pune căteva picături pe cârpă apoi, pe îndelete, cu mișcări circulare lustruiește pielea canapelelor. Poți amesteca uleiul de bebeluși cu alcool (trei parți ulei – una alcool pur), soluția se pune într-o stică cu pulverizator fin și, cu o cârpa, curăță și lustruiește pielea canapelelor.

Soluție contra țânțarilor. Uleiul de bebeluși funcționează ca un repelent excelent. Este util în special vară, când insectele se înmulțesc. Unge pielea cu ulei mineral și vei scăpa de înțepături.

Citeste si: Utilizari neasteptate pentru servetele umede

La ca mai este bun uleiul pentru bebeluși? Te ajută să îți scoți inelul, îndepărtează machiajul și urmele de machiaj de pe alte materiale (plastic, sticlă, materiale sintetice), îndepărtează plasturii de pe răni.

Citeste si: Cum scapi de praful din casa

Uleiul pentru bebeluși este bun pentru curățarea suprafețelor de lemn natur (pune uleiul în sticlă cu pulverizator).Un truc excelent este pulverizarea uleiul pe oglinda de la baie. Trebuie apoi frecată cu o cârpă până devine din nou strălucitoare. Nu-i ușor, dar merită, pentru că oglinda tratată astfel nu se va mai aburi indiferent cât de fierbinte va fi apa la duș vreme de cel puțin o lună. Și interioarele cabinei de duș pot fi tratate după aceeași metodă și vor rămâne curate și strălucitoare după duș. Operațiunea trebuie repetată o dată pe săptămână pentru că săpunul distruge pelicula de protectie pe care o face uleiul pentru bebeluși.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply