Trucuri decorative mereu actuale

0

Dacă vrei o casă mereu după reviste, folosește aceste trucuri decorative mereu actuale. Se adaptează la orice decor, sunt propuneri elegante și care au trecut cu brio testul anilor și pe care le poți folosi cu încredere în amenajarea casei tale.

trucuri decorative

Decor minimalist. O amenajare în stil minimalist este mereu actuală, mereu la modă și mereu plăcută și agreabilă. Puținătatea și echilibrul formelor face ambianța elegantă, practică și foarte funcțională. Mobilierul minimalist și multifuncțional își va găsi mereu loc în amenajările interioare, fiind util mai ales în mobilarea și organizarea spațiilor mici. Decorul minimalist este mereu actual și cu certitudine practic.

Combinația clasică de alb și negru. Mereu la modă, combinația alb – negru, poate fi adaptată cu ușurință oricărui stil de amenajare a casei. Un interior decorat în alb și negru poate fi oricând înviorat și împrospătat prin adăugarea câtorva elemente decorative colorate: tablouri abstracte, pernuțe decorative, un covor, un set de draperii sau câteva vaze de sticlă. Toate acestea nu sunt decât niște accesorii care pot fi schimbate periodic, pentru înnoirea decorului fără a cheltui prea mult.

Covoarele prețioase. Un covor valors, frumos și eleggant este mereu un maxim câștig pentru orice âncăpere și în general pentru casă. Covoarele din fibre naturale cum sunt cele din iută sau sisal, sau cele tesute manual cu model din fibre naturale – gen clasic sau oriental, dar și cariantele cu modele geormetrice sau rustice sunt mereu o alegere pentru lungă durată în casă. Astefl de amenajări sunt calde și comode, și depășesc toate barierele și canoanele impuse de timp sau tendințe.

Draperiile și perdelele din in. De departe cele mai ușor de asortat perdele și draperii sunt cele din in. Atunci când nu știi ce fel de draperii să alegi pentru living, dormitor sau cameră copilului, mizează pe modelele din in și sigur vei fi mulțumit de rezultatul final. Disponibile într-o varietate mare de culori, dar cel mai des în nuanțe neutre de unt, ivoire sau galben șters, aceste accesorii decorative simple și totodată bogate au fost și vor rămâne mereu în tendințe, numărându-se printre cele mai îndrăgite elemente decorative ale designerilor și specialiștilor în amenajări interioare din toate timpurile.

Rafturile decorative sunt un element care depășește rigorile unui stil, se integrează în toate amenajările, sunt funcționale, adaptabile și au darul de a completă decorul încăperilor din casele noastre de zeci de ani. Rafturile sunt un alt element de decor care a fost și va rămâne mereu în tendințe, așa că le poți monta cu încredere în oricare dintre încăperile casei tale, fie că vorbim despre bucătărie, living, dormitor sau baie.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply