Trend alert: piese din macrame

0

Se potrivesc de minune într-o reședință de vacanță, indiferent de regiunea geografică în care se află. Trebuie doar să îți dorești o atmosferă autentică, plină de originalitate, iar o serie de piese din macrame își vor face treaba cum nu se poate mai bine.

Un colț de citit ce are ca vedetă un hamac. Pernele (760 lei/2 buc.) și ghivecele suspendate (110 lei –
2 buc.), cu fețe din macrame, completează decorul. Produsele sunt marca Lene Bjerre și sunt disponibile prin www.saradi.ro.

Pe piață găsești o varietate mare de piese din macrame, așa că ai posibilitatea să creezi zone dintre cele mai diverse cu astfel de produse, fie că sunt la interior, fie la exterior, pe terasa casei de vacanță. Vei obține o amenajare încărcată de farmec și… de dorul minunaților ani ai copilăriei petrecuți la bunici. În plus, aceste piese din macrame au avantajul creării unei atmosfere relaxante, în special dacă sunt acompaniate în decor de produse realizate din materiale naturale, cum ar fi lemnul, inul sau bumbacul.Aceste materiale sparg bariera dintre interior și exterior, rezultatul fiind un ambient cald, care îmbie la multe discuții cu prietenii în compania unei cafele bune.

Și cele mai mici detalii contează. O sacoșă realizată din macrame va da foarte bine în decor. Costă 295 lei pe www.saradi.ro.

Și cromatica joacă un rol foarte important, așa că sunt indicate nuanțele neutre, inspirate din culori de pământuri. În funcție de atmosfera pe care vrei să o obții, poți interveni cu diverse elemente specifice, cum ar fi lemn de bambus pentru un cadru exotic, vâsle pentru un decor marin, coșuri din răchită și pălării vechi pentru un cadru mai rustic etc. Macrameul merge însoțit de aproape orice tip de piese, astfel că există posibilitatea creării unor decoruri variate. Imaginație să fie!

Un placemat special pentru decoruri cu adevărat fermecătoare. Un set de două piese costă 170 lei pe www.saradi.ro. L 48 x l 35 cm

Articol preluat din revista Casa Lux, nr. 5/2017

Foto: Lene Bjerre

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply