Tips & Ticks pentru dormitorul romantic din mansardă

1

Să fii trezit dis-de-dimineață de razele aurii ale răsăritului, în dormitorul tău romantic de la mansardă, sună idilic, dar știm că în week-end vrei să dormi mai mult.

Întrucât întunericul este cheia unui somn liniștit, îți prezentăm mai multe fapte, argumente și soluții pentru un somn odihnitor garantat.

Știai că 8 din 10 persoane din Europa nu beneficiază de condiții optime de somn?

Știai că sănătatea și performanța ta sunt îmbunătățite cu 50% dacă ai un somn odihnitor și liniștit?

Știai că, dacă faci în dormitor întuneric complet, organismul tău se regenerează în timp ce tu dormi?

Știai că până la 20% din somnul tău este somn adânc, dar, perturbat de lumină, acest fapt poate împiedica încărcarea ta cu energie?

Știai că stă în puterea ta să-ți îmbunătățești somnul prin folosirea unor rulouri care să închidă complet orice licărire de lumină – fie ea lumină de zi, lumina lunii sau iluminatul exterior artificial?

Este mai mult decât evident și esențial că somnul are un impact semnificativ asupra sănătății, fiind motorul care ne dă energie pentru întreaga zi. Studiile confirmă o legătură directă între întuneric și un somn liniștit, de aceea stă în puterea noastră să ne asigurăm că beneficiem de condiții perfecte de odihnă. Datorită faptului că ochii și corpul nostru reacționează la expunerea la lumină sau întuneric, iar aceste reacții au loc în același timp, chiar și când nu suntem conștienți de ele, este important ca atunci când ne pregătim de somn, atmosfera interioară să fie cât se poate de întunecoasă.

Dacă dormitorul tău se află la mansardă și nu vrei să fii deranjat de nicio rază de lumină, încearcă rulourile opace de la VELUX pentru un efect garantat de întunecare.

Materialul opac nu lasă să treacă lumină prin el, iar datorită șinelor glisante care închid perfect, vei crea atmosfera potrivită pentru odihnă și relaxare.

Acesta este motivul pentru care un rulou interior opac reprezintă un element esențial în orice dormitor cu ferestre de mansardă VELUX. Ai la dispoziție o gamă de 24 de culori din care poți alege modelul potrivit stilului tău de amenajare și îl poți achiziționa online din magazinul oficial VELUX, www.veluxshop.ro, unde livrarea este gratuită.

Convinge-te de efectul rulourilor opace VELUX urmărind pozele din galeria foto și vezi gama completă de rulouri decorative și parasolare pe velux.ro.

Fii la curent cu ultimele noutăți pe www.velux.ro/facebook.com/VELUX

 

 

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Pingback: Tips & Ticks pentru dormitorul romantic din mansardă | Club Oferteproprietari.ro

Leave A Reply