Tine pasul cu tehnologia: pardoseli pvc montate in timp record

0

In toate lucrarile de constructie calitatea materialelor folosite si montajul corespunzator sunt doi factori cheie pentru rezistenta si eficienta proiectului. Optiunea de pardoseli pvc este una din multe alte variante de acoperire si transformare a pardoselilor.

Caracteristicile pardoselilor de calitate

Alegerea unui anumit tip de pardoseala trebuie sa corespunda unei analize preliminare care difera la nivelul rezidential, fata de cel industrial. Astfel, in cazul pardoselilor pentru industria automotivelor, cea alimentara sau farmaceutica sunt mai importante:

  • rezistenta la uzura, socuri mecanice, termice si chimice,
  • intretinerea usoara,
  • izolare termica, fonica,
  • elasticitatea sau fermitatea,
  • proprietatile antibacteriene,
  • suprafata perfect plana si antiaderenta.

Specialistii recomanda pardoseli pe baza de rasini epoxidice, care corespund acestor cerinte si care se monteaza usor si rezista in timp. Acest tip de pardoseala este una turnata, ceea ce reprezinta un avantaj major pentru suprafetele neregulate sau din beton, dat fiind ca acestea necesita protectie impotriva intemperiilor. Pentru industriile grele, pardoseala elicopterizata sau armata este o alta varianta recomandata, cu o rezistenta industriala foarte ridicata.

Cate o pardoseala speciala pentru fiecare spatiu

Pentru alte industrii, cum ar fi spatiile turisitice, oficiale, saloanele sau hotelurile, optiunea de pardoseala preferata este cea lipita. Cu diverse materiale care imita sau nu mocheta si covorul, se realizeaza pardoseli cu o atmosfera eleganta, intima si primitoare, fiind usor de intretinut si inlocuit. Pentru saloanele de lux sau pentru perdoseli cu un efect surprinzator, MILUCON realizeaza pardoseli artistice, prin colorarea rasinilor poliuretanice sau epoxidice si turnarea lor intr-un model anume.

Pentru amenajarea terenurilor de sport sau a spatiilor pentru alte sporturi se toarna in general o pardoseala din rasini poliuretanice. Desi pastreaza mai toate caracteristicile pardoselei epoxidice, este mai elastica si mai potrivita pentru activitatile fizice sportive. O alta varianta este si pardoseala din cauciuc: montarea acesteia este asemanatoare celei lipite sau din PVC si este ideala pentru spatiile de joaca sau orice alt spatiu care necesita o suprafara antiderapanta si confortabila.

Un alt tip de pardoseala potrivit in spatiile cu birouri, sali de clasa, spitale, sau in care se petrece mai mult timp este pardoseala vinilica sau din PVC. Este un tip de pardoseala lipita pe un strat suport care poate fi imbunatatita in functie de necesarul fiecarei incaperi. Este izolanta fonic si termic, impermeabila cu proprietati antibacteriene si este usor de intretinut, perfecta pentru spatiile circulate.

Aceasta si altele se regasesc in portofoliul si oferta MILUCON, expertii in hidroizolatii si pardoseli in spatii rezidentiale si industriale. Avand o experienta de peste 10 ani in domeniu, o echipa competenta care lucreaza cu materiale de calitate si utilaje eficiente, MILUCON realizeaza cu succes pardoseli si hidroizolatii pentru acoperis si terase la standarde ISO. 

MILUCON comercializeaza si pardoseli pentru spatiile rezidentiale, indiferent de materia prima preferata, atat pentru exterior sau interior. Nu trebuie sa cautati in alta parte nici sisteme de incalzire prin pardoseala sau hidroizolatii pentru piscina si pereti, pentru noi solutii ecologice de amenajare a teraselor sau pentru consolidarea fundatiilor si a subsolurilor. Fie ca va doriti noi pardoseli pvc, sau din alte materiale turnate sau lipite, placate sau laminate, sau aveti nevoie de informatii suplimentare legate de intretinerea si imbunatatirea suprafetelor ii puteti contacta aici  pe specialistii Milucon online sau telefonic.

 

 

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply