O bucata de tapet si 3 solutii inedite

0

O bucata de tapet poate face minuni daca iei in calcul aceste 3 solutii inedite.

O bucata de tapet, utilizata cu cap poate sa transforme complet o incapere. Efortul este minim,  cheltuielile de asemenea, pentru ca ai nevoie doar de bucati mici de tapet asa ca poti folosi ceea ce le-a ramas prietenilor care si-au redecorat casa, sau resturi pe care le ai chiar tu depozitate prin debara.

tapet

Usa colorata. Schimba complet fata unei usi cu o bucata de tapet. Fie ca este vorba despre usa din bucatarie, usa de la dormitor sau de la balcon, fie usile de la debara, in felul acesta poti ascunde imperfectiunile, poti renunta la un nou strat de vopsea si poti transforma usa in parte integrata in decorul camerei.

Vezi aici o alta varianta de usa colorata.

Usa de lemn, acoperita partial cu tapet  o sa capete viata si o sa improspateze aerul din casa. Poti sa folosesti acelasi material pe ambele fete ale usi, sau doar pe una dintre ele.

Foloseste un model geometric sau floral. Un secret eficient este acela ca fondul pe care il are tapetul sau culoarea predominanta sa fie in ton cu usa,  si in felul acesta se va integra perfect.

tapetSolutia se poate aplica si folosind autocolante.

Citeste si: Tapet pe dulap

Scaune reconditionate. Lipeste-l pe spatarul scaunelor din bucatarie sau pe pe scaunul din camera copilului. Este o buna solutie si pentru scaunele din gradina sau pentru cele din bucataria de vara.

E simplu, iar efectul este maxim.

O bucata de tapet vesel

tapet

Citeste si: Tapet in bucatarie

Dosare vesele. Multi dintre noi avem acasa dosare cu documente sau bibliorafturi care stau in biblioteci sau pe rafturi. Ia o bucata de tapet vesel, taie-l cu grija si lipeste-l pe muchia dosarelor.

Obiecte impersonale vor deveni vesele si prietenoase si se vor integra placut in decorul casei tale.

Si totul cu o singura bucata de tapet.

Sursa: marthastewart.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply