Tapet pe dulap

0

Sau cum poti transforma in mod original mobila care pana acum era lipsita de personalitate.

Nu arunca dulapul sau orice alt obiect care este functional, ci decoreaza-l cat mai vesel.

O schimbare radicala a camerei se poate face si cu interventii minime de decor, nu doar cu inlocuiri totale ale mobilierului.

Pe dulap poti aplica pe una din usi o coala mare de tapet, iar pe cealalta decupeaza florile si aplica-le ici si colo pentru a nu obtine un decor monoton.

Pentru a se lipi uniform bucatile de tapet, aplica aracetul pe toata suprafata usii dulapului, apoi fixeaza tapetul in partea de sus si prin miscari succesive, descendente, preseaza tapetul pana in partea de jos. Chiar daca bucatile de tapet s-au lipit imediat, repeta miscarile de presare pentru a scoate golurile de aer care au ramas sub tapet.

Florile de pe usa alaturată se lipesc mult mai simplu. Pune aracet pe fiecare in parte, apoi preseaza-le usor. Aracetul care a ramas pe suprafata tapetului si arata inestetic indeparteaza-l repede cu un burete umed.

Materiale folosite: Aracet, bidon de 1 litru, 3 lei; tapet inflorat pe suport de hartie, sul de 60×500 cm, 69 lei, de la Decorama – Bd. Basarabia, nr. 90, Bucuresti, tel. 021.324.26.11.


Articol publicat in revista Casa si gradina
Productie: Mihaela Radu, foto: Dan Vezentan

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply