Idee deco: tapet in bucatarie

0

Incearca in bucatarie asocierile indraznete si nu ocoli contrastele, care, de multe ori, pot scoate din monotonie o incapere.

O solutie de efect: tapetul

Poti pune tapet in bucatarie, insa va trebui sa alegi unul vinilic, care are o rezistenta mare si se poate curata. In aceasta incapere se potrivesc motivele cu fructe, flori sau imprimeuri geometrice.

Poti alege mai multe modele pe care sa le alternezi: o zona cu desene, cealalte uni. Daca nu excelezi in a gati si nu ai faianta in zona aragazului, poti proteja peretele de mici stropi cu o placa metalica sau cu un autocolant metalic.

Daca tapetul s-a murdarit, il poti sterge cu o laveta

In imagine se pot distinge doua modele de tapet: cel galben pal cu flori si cel bleu cu puncte. Daca ai vedea aceste doua modele in magazin probabil nu te-ai gandi ca asocierea lor ar fi una fericita, dar iata ca, asa cum reiese din imagine, cele doua modele de tapet se potrivesc perfect, mai ales ca sunt si in ton cu culoarea predominanta din restul bucatariei.

Sfat: Daca te-ai hotarat sa iti pui tapet in bucatarie, urmareste mai intai culorile predominante din aceasta, si apoi alege un model care sa dea bine in acest context. Iar daca il pui singur, ar fi bine sa cumperi 1-2m in plus in cazul in care mai gresesti pe ici pe colo si mai ai nevoie de putin material.

Propunerea din imagini se poate gasi la Decorama Invest. Preturile variaza intre 59,9 si 79,9 lei rola.


Text: Mihaela Radu, Elena Draghici
Foto: Decorama

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply