Tapet in baie

0

Un material la care, cu cativa ani in urma, nu ne-am fi gandit ca poate fi pus in baie.

A fost creat, probabil, din dorinta de a aduce acea gama variata si minunata de modele si texturi intr-un spatiu destinat in mare parte relaxarii. Fiind un concept nou aici in tara, am intalnit reticente in privinta lui chiar si la cei care comercializeaza acest tip de produs. Dar eu m-am documentat si am aflat ca are multe avantaje.

In primul rand, montarea usoara a acestuia – cu cateva sfaturi din partea unui specialist o puteti face si singuri. Apoi, rezistenta mare la umiditate si temperaturi ridicate. Costul final poate fi mult mai mic decat la faianta.

Gama extrem de variata de modele, culori si texturi face mai usoara crearea unei anumite ambiante in functie de preferinte. Se adauga: model geometric si textura metalizata pentru un aspect techno, culori vii si suprafete lucioase pentru stilul glossy, tipare florale si aspect panzat pentru o tenta clasica si exemplele ar putea continua.

Ca la orice produs, exista si mici dezavantaje. Nu poate fi tinut la jet continuu de apa si, comparativ cu o faianta foarte bine montata, poate avea o viata mai scurta. In final, voi decideti.


Articol publicat in revista Casa si gradina
Productie: Molnia Efremov

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply