Sufragerie si birou in aceeasi camera

0

Multifunctionalitatea unei camere mici poate fi rezolvata daca citesti sfaturile noastre.

Spatiul restrans din apartamente nu permite intotdeauna alocarea unei incaperi separate pentru amenajarea zonei de luat masa.

In cele mai multe cazuri aceasta zona faca parte integranta din living – incapere in care adeseori trebuie sa facem loc si unei biblioteci ori unui birou.

Alegerea corecta a mobilierului

“Alegerea corecta a mobilierului faciliteaza transformarea spatiului de luat masa intr-o zona de lucru. Mobilierul este bine sa fie de tip modular, prevazut cu roti, iar rafturile sa aiba multe spatii de depozitare.

Este recomandat ca dimensiunile meselor, ale scaunelor sa fie mici-medii pentru a evita ingramadeala, dezordinea, supraincarcarea. De exemplu, utilizarea unei masute extensibile in locul unei mese mari economiseste mult spatiu. La fel de mult ajuta si scaunele care se pliaza, cele care nu sunt utilizate putand fi depozitate”, spune desingnerul de interior Maria Popa.

Sunt importante

Un rol important, il au o fata de masa, o vaza cu flori, cateva lumanari si biroul devine un loc minunat pentru a servi micul dejun sau cina.


Articol publicat in revista Casa si gradina
Text: Roxana Popescu
Foto: IKEA

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply