ŞTIRI! Lumea virtuală şi vara

0

smartphone-623722_1920Se apropie concediul sau chiar te bucuri de primele zile de vacanţă, aşa că încerci să surprinzi în fotografii toate momentele reuşite. Dacă nu ţi-au ieşit unele poze aşa cum te aşteptai, nu-i nimic, există multe aplicaţii gratuite concepute tocmai pentru a face retuşuri. Una dintre ele se numeşte PicBeauty, te ajută la retuşarea fotografiilor portret şi elimină automat ridurile, pistruii şi alte mici imperfecţiuni ale tenului sau albeşte dinţii, punându-ţi în valoare frumuseţea naturală. Dacă vrei să faci colaje, încearcă şi aplicaţia Cut Paste Photos, prin care poţi îmbina mai multe imagini, după cum doreşti, trebuie doar să decupezi şi să muţi după inspiraţie. Pentru cei pasionaţi de aranjamente mai sofisticate, dar totodată simplu de aplicat, o variantă este aplicaţia Photo Studio Makeover Effects care oferă o mulţime de opşiuni. Poţi adăuga efecte fotografice, filtre, rame, text, fundaluri, elemente de coafură, machiaj, ochelari de soare ori chiar lentile de contact.
Aşadar spor la fotografiat!
___________________________________________
Ţine tensiunea sub control
Căldura toridă a lunii iulie, nu degeaba numită în popor chiar Cuptor, dă bătăi de cap tuturor, dar pentru cei care au probleme cu tensiunea arterială crescută poate deveni chiar periculoasă. Monitorizarea tensiunii se poate face de oriunde cu ajutorul unei aplicaţii gratuite pentru telefonul inteligent, numită chiar Tensiunea Mea şi disponibilă în Google Play. Atenţie, valorile tensiunii se determină cu ajutorul unui tensiometru electronic fixat pe braţ (nu la încheietură) şi abia apoi aplicaţia va interpreta rezultatele. Întreabă şi medicul oricând este cazul.
___________________________________________
Pentru călătorii cu maşina

www.pixabay.com
www.pixabay.com
 
Abia ai aşteptat să se instaleze cu adevărat vara ca să pleci cu maşina la munte, la mare, la pescuit sau în alte locuri. Ai atâtea de făcut, încât este posibil să uiţi că expiră asigurarea maşinii, că nu ai plătit rovignieta ori că ai de făcut revizia auto obligatorie. Pentru a fi cu toate în regulă, poţi seta individual alarme în telefon ori poţi descărca gratuit pe telefonul inteligent aplicaţia Maşina mea, care îţi va trimite notificări de fiecare dată când una dintre ele urmează să expire. Vacanţă plăcută!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply