Simfonie a luminii la mansarda

0

Acest proiect de renovare exemplifica cu succes efectul de transformare a unui pod intunecat folosit ca spatiu de depozitare, intr-un spatiu principal de locuit.

Podul nefolosit apartinea unei cladiri din Viena care dateaza din anul 1930. In urma finalizarii procesului de renovare, apartamentul pare ca respira. Atmosfera e calma si luminoasa datorita ferestrelor de mansarda VELUX si acoperisului din sticla.
O insiruire de ferestre de mansarda VELUX de dimensiuni mari, avand forma patrata, subliniaza linia orizontala a rafturilor pentru carti realizate de asemenea din sticla. In geometria spatiului, jocurile de lumini si efectele de oglindire care se creeaza, fac ca liniile orizontale cu cele verticale sa se uneasca. Rezultatul obtinut este un spatiu de locuit linistit, aerisit, armonios, fara constrangeri legate de limitari.
Grija pentru fiecare detaliu, utilizarea ferestelor de mansarda VELUX si a sticlei pentru plafon, grinzi sau rafturi si pentru paravanul care incadreaza semineul, accentueaza eleganta amenajarii si importanta folosirii materialelor superioare din punct de vedere calitativ.
Vezi mai multe imagini in galeria alaturata.

Sursa si foto: VELUX



Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply