9 sfaturi de aur de la specialistii in decoratiuni

0

Despre decorațiunile interioare și sfaturile specialisților se pot umple zeci de rafturi în biblioteci, dar această listă cu cele 9 sfaturi de aur sunt cu adevărat neprețuite.

Ia în calcul aceste 9 sfaturi de aur de la specialiștii în decorațiuni atunci când amenajezi, schimbi sau modifici câte ceva în casă.

Citeste si: Stilul personal, amenajari pe gustul tau

Sfatul 1: Găsește ceea ce ți se potrivește. Uită-te la reviste, explorează Pinterest. Punde deoparte imaginile care te atrag. Acolo sunt detalii care te reprezintă și pe care le poți folosi pentru casa ta.
Sfatul 2: Păstrează paleta de culori cât mai simplă. Deseori două culori sunt suficiente, deși specialiștii spun că trei. Mergi pe culori neutre. Nu se demodează niciodată și se pretează ușor la adaptări și transformări.
Sfatul 3: Nu omite accentele de metal. Sunt elegante, dau opulență, stil și eleganță oricărui decor.

sfaturi de aur (4)Citeste si: Culori tari pentru casa. Idei si provocari

Sfatul 4: Echilibrează zonele din casă. Zonele aglomerate sunt destinate socializării. camera de zi poate să fie ”plină”, dar dormitorul, baia, holul trebuie să fie libere și degajate.
Sfatul 5: Culoarea nu este numai pentru decor, este și o cale de organizare a spașțiului, de delimitare a zonelor, de marcare a spațiilor din casă, spații care fiecare în parte au destinația lor.
Sfatul 6: Moda și tendințele nu trebuie să fie unitatea de măsură pentru decorul din casă. Regulile trebuie să le facă funcționalitatea casei, amanuntele practice și cele care să asigure confort pentru cei din casă. Aceste amanunte sunt cele care contează în primul rând, acestea fiine elementele care garantează confortul casei.

sfaturi de aur (3)Citeste si: Culorile casei tale iti dezvaluie personalitatea

Sfatul 7: Nu-ți fie teamă să amesteci piese de mobilier din stiluri diferite. Dacă combinața este făcută în mod pragmatic rezultatele pot să fie extrem de spectaculoase, în sensul bun al cuvântului.
Sfatul 8: Combină modernul cu elementele clasice. Este ca și cum ai amesteca elemente feminine cu cele masculine. Rezultatul este întotdeauna… dragoste.
Sfatul 9: Alege în fiecare cameră o piesă de rezistență și construiește în jurul ei. Piesa de rezistență funcționează ca o fundație, ca un punct de referință care imprimă o anume stare de spririt pentru camera respectivă. Dacă piesa de rezistență este staliblită poți varia decorul din jurul ei în funcție de nevoi sau de cheful tău.

Acestea au fost cele 9 sfaturi de aur care te vor putea ajuta sa amenajezi orice spațiu după nevoile și după gustul tău, dar cu eleganță, stil și armonie.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply