Secretele unui dormitor sexy. Cateva detalii

0

Exista dormitoare cu accente feminine, exista dormitoare masculine si exista variante de dormitor sexy.

Citeste si: Cel mai frumos dormitor. Solutii simple

Nu te gandi la cine stie ce propuneri extreme, ci la cateva secrete care dau un anume farmec senzual camerei de odihnia si fac din amenajare una care poate fi calificata ca fiind … sexy.

Cu onestitate vorbind in dormitor se intampla mai multe lucruri, pe langa somn, asa ca aceste detalii (importante) din viata noastra merita marcate si incluse intr-o strategie de decoratiuni interioare care sa transforme camera de odihna intr-un dormitor sexy.

Citeste si: Idei de amenajare pentru un dormitor mic

Un dormitor sexy are nevoie de un amestec inteligent de glamour si drama. Asta inseamna tonuri metalice, sclipici (nu te scandaliza, pentru ca nu ne-am gandit nici o clipa la ceva deplasat sau indoielnic), tonuri inchise. Concret asta inseamna ceva negru intens si lucios. Asta poate fi un fotoli de piele neagra, o tablie pentru pat imbracata in matase neagra cu insertii metalice, o cuvertura negra cu auriu. Ideile se pot completa cu o oglinda mare cu rama metalica, pozitionata intr-un loc strategic raportat la locul unde se afla patul si, eventual, abajururi metalice.

dormitor sexy (7)Lenjeria patului poate sa fie detaliul cel mai simplu care poate face camera de odihna un dormitor sexy.

Se spune ca cea mai sexy lenjerie intima este cea alba. Plecand de la aceasta idee iti sugerez cearceafuri albe din materiale satinate. Poti face un pas mai departe si sa alegi cearceafuri de matase argintii. Daca aceste detalii sunt sustinute de accente cromatice rosii sau metalice opulenta decorul este garantat sexy.

Citeste si: Sfaturi utile cand alegi mobila pentru dormitor

Putine lucruri mai senzuale decat blana naturala. Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a avea un dormitor sexy este sa apelezi la acest gen de detaliu. O cuvertura din blana, naturala sau sintetica poate da o atmosfera extrem de intima in dormitor. Poti sa folosesti covoare din piele de oaie in jurul patului pentru tot parcursul anului.

Luxul a fost mereu sexy, iar un dormitor luxos o sa fie un dormitor sexy.

dormitor sexy (6)Nu este nevoie sa faci investitii majore, pentru ca imaginea luxului este datata de detalii. Materialele luxoase nu sunt chiar atat de scumpe cum par. Alege draperii din matase, perdele din organza sau matase si completeaza imaginea de lux cu cateva piese vechi si valoroase pe care ai toate sansele sa le gasesti in podul bunicilor sau prin dormitorul lor.

Una din conditiile principalele pe care trebuie sa le indeplineasca un dormitor este acela de a fi camera de odihna, iar odihna este sinomima cu lumina difuza. Un dormitor sexy trebuie sa fie un loc se poate face intuneric si in miezul zilei. Asta inseamna atat draperii groase, dar si corpuri de iluminat cu lumina de intensitate variabila.

Citeste si: Un dormitor perfect. Trucuri, sfaturi si idei

Nu uita ca imaginea generala a unui dormitor este data de detalii, care deseori sunt mult mai importante decat piesele de mobilier in sine asa ca aceste detalii sunt cele care vor face din incaperea de relaxare din casa un dormitor sexy.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply