Schimbări inspirate cu efecte majore pentru decorul casei

0

schimbări inspirate (3)Orice casă are nevoie de schimbări inspirate din când în când. Se spune că micile schimbări, mai ales dacă fac parte din categoria de schimbări inspirate pot da un nou impuls celor din casă și pot revitaliza spectaculos aerul din toată casa și tonusul psihic al celor ce o locuiesc.

Schimbările inspirate sunt de regulă mici, dar efecte lor în decorul general este major.

Dacă nu dispui de suficiențe resurse financiare pentru a renova întreagă casă, află că îi poți da un strop de culoare și fără mulți bani pentru a rupe monotonia din casă.

Citeste si: Amenajari inteligente in apartamente mici

schimbări inspirate (1)Dacă livingul tău este lipsit de culoare, iar nuanțele care predomina sunt cele de bej și crem, atunci pe lista cu schimbări inspirate se afla niște accesorii și obiecte de decorațiune în nuanțe calde. Spre exemplu, niște pernuțe colorate și niște taburete în nuanțe deschise, contrastante cu restul decorului vor da viațălocului și vor îndulci și întineri culorile terne.

Nu omite efectul micilor detalii de decor care și ele pot fi schimbări inspirate cu efecte majore. Niște lumânări mari, albe, grupate, vor anima atmosferă. La fel o vor face și plantele d einterior, dar în mod special cele cu flori mari. O simplă vizită la florărie poate revitaliza casa.

Citeste si: Redecorare accesibila. Secrete de designer

Dacă mobilierul din bucătărie s-a învechit, dar nu ai bani pentru o renovare completă a spațiului, soluția este restaurarea celui vechi.

schimbări inspirate (5)Citeste si: Husa pentru canapea. O solutie simpa si eficienta

Cum este destul de greu să vopsești dulapurile de bucătărie, specialiștii recomanda să le dai jos, să le dezasamblezi, să le cureți și să le șlefuiești și să aplici o vopsea special concepută pentru bucătărie și baie, astfel încât să reziste mai bine la umezeală și căldură.

schimbări inspirate (2)Câteva detalii și câteva accesorii noi pot reîntineri locul și sunt exact acele schimbări inspirate de care are nevoie oricine în casă.

Pereții albi sunt un mare dezavantaj într-o casă, iar cea mai inspirată schimbare este schimbarea culorii acestora. Poți să folosești vopsea, tapet sau autocolante. Poți să folosești taplouri mari și rame colorate diferit, dar de aceeași formă.  Montarea unui raft pentru tablouri și fotografii este și ea o alternativă, deseori mai creativă decât agățarea acestora direct pe perete.

Citeste si: Accesoriile textile din casa. Sursa de frumusete si confort

De cele mai multe ori aceste schimbări inspirate variază de la situație la situație. Sfatul specialiștilor este să îndrăznești să-ți pui în aplicare ideile oricât de îndraznețe îți par acestea. Imaginația și originalitatea sunt deseori cheia și secretul unei ambianțe interioare personale și frumoase.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply