Scari interioare moderne

0

Casele noi, dar si casele clasice, pot fi ridicate pe o treapra superioara valorica si estetica cu scari interioare moderne. Un mare avanataj pentru toate proiectele de scari interioare moderne este faptul ca acestea se construiesc mult mai usor comparativ cu cele clasice. In plus sunt mai ieftine si, in functie de proiect, usor de realizat.

Scari interioare moderne

Citeste si: Proiectarea unei scari interioare

Unul din avantajele pe care le au proiectele de scari interioare moderne este acela ca se poat adapta la orice structura interioara si la orice mod de compartimentare al casei. Varianta unei scari interioare moderne poate creste esetica interioara fara sa piarda cu nimic din rolul functional pe care il are si anume acela de a face legatura intre doua parti diferite ale casei, situate in planuri diferite. Proiectele de scari interioare moderne, daca sunt bine gandite si daca sunt echilibrate cu restul detaliilor de compartimentare din casa, aduc mari beneficii estetice aspectului interior si pot transforma un decor banal intr-unul de senzatie.

Citeste si: Cateva detalii esentiale despre scara interioara

Ceea ce este pretios in aceste proiecte de scari interioare moderne este ideea si proiectul. Scarile interioare moderne pot fi adaptate la diverse stiluri de amenajari interioare si sunt de cele mai multe ori realizate pe idei minimaliste. Un proiect de scara interioara moderna nu obtureaza spatiul, lasa lumina sa treaca si nu are nevoie de alte artificii de amenajare interioara, scara fiind un element de decor in sine.

Citeste si: Casa artistilor Andrei și Geta Medinski 

Aceste proiecte de scari interioare moderne se pot realiza din cele mai diferite materiale, exista variatii de culori, stiluri si modalitati de constructie. Trebuie avut in vedere ca aceste scari interioare moderne trebuie luate in calcul la constructia casei, deseori fiind necesara fixare in pereti, in timpul constructiei a elementelor care permit constructia scarii. Este important de luat in calcul si faptul ca aceste proiecte de scari interioare moderne trebuie sa fie incluse in proiectul de baza al casei, solutiile de constructie ulterioara fiind complicate si costisitoare.

Ca materiale de constructie pentru scari interioare moderne, preferate sunt sticla, otelul, betonul, lemnul masiv.

Daca te incanta ideea unei scari interioare moderne alege solutia care se potriveste cu ansamblul general al casei si stabileste in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie daca mergi pe varanta dreapta, in segmente sau in spirala. Acesta este un avantaj al acestor scari interioare moderne, avand si posibilitatea unor realizari arhitecturale mult mai variate decat in cazul scarilor interioare clasice.

Citeste si: Proiecte de case cu 2 etaje

Proiecte bine gandite si frumos realizate de scari interioare moderne pot fi o solutie exceptionala, cu costuri totale mult mai mici.

Sursa foto: ©Vadim_Andrushchenko/Fotolia

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply