Proiecte de case cu 2 etaje

0

proiecte de casa cu 2 etaje (4)Daca esti dispus sa faci o investitie intr-o casa cu un etaj, afla ca este mai rentabil faci un pas mai departe si sa alegi una din solutiile de proiecte de case cu 2 etaje. Este pe principiul unde merge mia, merge si suta. Diferentele de investitie intre o casa cu un etaj si una cu doua etaje sunt de circa 30-40%, dar valoarea de piata a casei si castigul la suprafata locuibila sunt demne de luat in calcul si vor compensa investita initiala.

Citeste si: Proiecte de casa cu etaj

Daca mergi pe solutiile de proiecte de case cu 2 etaje este obligatoriu sa faci un studiu al terenului, o fundatie solida (poti lua in calcul si demisiol la casa cu 2 etaje, pentru ca daca-i bal, bal sa fie, demisolul fiind ideal ca spatiu pentru garaj, dar si ca spatiul locuibil) si ai neaparat nevoie de un proiect de arhitectura. Este pacat ca mergand pe solutia de proiecte de case cu doua etaje sa nu profiti de inspiratia unui arhitect care sa-ti organizeze spatiu de locuit pe masura nevoilor si asteptarilor tale.

In plus solutia de proiecte de casa cu 2 etaje este prima optiune atunci cand terenul pe care il ai la dispozite este mic si te oblica sa mergi pe verticala pentru a pastra si o bucatica de spatiu verde. O solutie pe proiect de casa cu 2 etaje este o alternativa si in cazul unui teren in panta. Oricare din aceste proiecte de case cu 2 etaje poate fi perfect pentru doua familii sau, pentru una numeroasa.  Poti compartimenta casa pe trei planuri, spatiul de zi, la parter si spatiul de relaxare, la etaje.

Citeste si: Proiecte de case americane proiecte de casa cu 2 etaje (5)

Dezavantajele unei case cu 2 etaje sunt similare cu cele ale unei case cu un etaj, dar luand in calcul diferenta de valoare a investitiei si avantajele acestea sunt usor de suportat. Ai nevoie de o fundatie solida si mai adanca decat pentru o casa fara etaj sau cu un singur etaj. Costurile totale sunt mult mai mari, la fel si durata  de executie. Si costurile legate de intretinerea unei case cu 2 etaje sunt constant mai mari.

Citeste si: Proiecte de case de caramida

Oricare din aceste proiecte de case cu 2 etaje are nevoie de o serie de elemente in plus fata de o casa la sol. In primul rand este vorba despre o pompa de apa, o instalatie electrica foarte bine organizata dar si realizarea unor sisteme duble de acces. In plusia in calcul scara interioara, o terasa la etajul superior si o foarte buna izolare a acoperisului.

Sutsa foto: hamstersphere

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply