Proiecte de case americane

0

Proiecte de case americane (1)Daca vrei o casa de lemn, o solutie este sa studiezi toata oferta de proiecte de case americane. Casele realizate in baza unor proiecte de case americane sunt construite din lemn, pe structura metalica iar in ansamblu, pentru o suprafata locuibila identica, costul total este la jumatatea oricarui proiect de casa de caramida.

In seria de avantaje pe care le aduc toate aceste proiecte de case americane se numara durata de executie extrem de redusa (cel mult sase luni, pana cand casa este locuibila), costuri mai reduse pentru intretinere si incalzire, in conditiile in care durata de viata a unei case de lemn ridicata pe oricare din aceste proiecte de case americane merge pana la 100 de ani. Nu in ultimul rand trebuie spus ca rezistenta la seisme a unei case pe structura de lemn este mult superioara unei case de caramida, pentru o investitie in structura de rezistenta si fundatie care ajunge la cel mult 40% din investitia similara pentru o casa de caramida pe structura de beton.

Citeste si: Modele de case cu beci (subsol). Argumente pro si contra

Un alt avantaj pe care il aduc casele realizate in baza unor proiecte de case americane este posibilitatea de adaptare rapida a unui proiect initial la nevoile reale ale unei familii. Aceste case americane se pot extinde foarte usor si se pot adapta, cu investitii ulterioare mici, la evolutia familiei.

Caracteristic tuturor acestor proiecet de case americane este faptul ca sunt foarte spatioase, luminoase si au, de cele mai multe ori doua intrati.

Proiecte de case americane (2)Cele mai multe din aceste proiecte de case americane sunt realizate pe o compartimentare care cuprinde trei dormitoare, un living mare, bucatarie deschisa spre living si doua bai. Deseori aceste proiecte de case americane au un etaj partial care poate adaposti una sau doua camere, dar care lasa posibilitatea unor viitoare reamaneajari si extinderi.

Proiecte de case americane (3)Citeste si: Proiecte de case traditionale romanesti 

In ceea ce priveste esteica caselor americane acestea implinesc dorinta tainica a romanilor de a avea living cu scara interioara si semineu. Structura de lemn si compartimentarea acestor case americane, dar si structura peretilor de lemn (prefabricati sau nu), pemite realizarea unor ferestre mult mai mari decat cele pe care le pot avea casele de caramida. Cele mai multe din aceste proiecte de case americane au terase sau pereti de sticla mobili care permite accesul spre curtea interioara sau terasa.

Un ultim avantaj: oferta si modelele de proiecte de case americane este practic inepuizabila ceea ce face ca pretul acestora sa fie mai mic decat al proiectelor clasice din caramida.

Citeste si: Proiecte de case mici

Nu stiu ce dezavantaje poate avea un proiect de casa americana, dar dupa ce o sa-mi implinesc visul de a sta intr-o astfel de locuinta, promit ca o sa va spun.

Sursa foto: caseamericane.ro / modele de case

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply