Proiecte de case de caramida

0

Proiecte de case de caramidaDe ce ai alege, din multitudinea de variante, solutia de proiecte de case de caramida? Iata cateva din motivele pentru care constructia de case de caramida ramane constanta, desi exista numeroase alte alternative, de la casele din prefabricate, pana la casa de lemn. Oricum se poate spune despre aceste proiecte de case de caramida ca sunt case traditionale romanesti.

Fiecare tip de structura de casa prezinta avantajele si dezavantajele ei. Alegerea unui proiect final trebuie sa fie facuta raportat la nevoi si asteptari, eventual cu sfatul specialistului si tinand cont de buget.

Avantajele alegerii unuia dintre ofertele de proiecte de case de caramida inseamna in primul rand: durabilitate mare in timp, confort termic si fonic (caramida fiind unul dintre cei mai buni izolatori termici si fonici, fara sa mai fie nevoie de dublarea peretilor cu alte materiale termo si fono izolatoare, ceea ce aduce din start reduceri de costuri si timp de executie), costuri relativ scazute cu remediarea si reabilitarea in timp si o foarte buna rezistenta la degradare, foc si seisme.

Citeste si: Proiecte de case duplex

Remarcabil pentru toate aceste proiecte de case de caramida este structura igienica, cu o masivitate termica care asigura o temperatura interioara constanta in ciuda variatiilor exterioare. Vara este racoare, iarna este cald, in mod natural.

La capitolul dezavantaje importante in cazul acestor proiecte de case de caramida este timpul de executie, manopera scumpa (peretii casei sunt construiti caramida cu caramida), ceea ce implica timp si costurile relativ mai mari. In plus pentru proiecte de case de caramida este obligatorie fundatia data fiind greutatea proprie mare. Sistemul de fundatie este mult mai complicat si mai costisitor decat la o casa de lemn. In plus in cazul demolarii recuperarea de materiale este zero.Proiecte de case de caramida

Citeste si: Proiecte de casa fara etaj

In cazul caselor de caramida, exista niste timpi de constructie care trebuiesc respectati, de la turnarea placilor de beton, la stalpii de rezistenta ai structurii, pana la mortar, care are un anumit timp de uscare, asa ca daca vei alege unul din numeroasele proiecte de case de caramida trebuie sa stii ca aceasta este cu adevarat gata in cel putin un an.

Srsa foto: proiecte de case

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply