Saune de exterior – câteva opțiuni

0

Saune de exterior – câteva opțiuni. Desfășoară-te în voie, profită de suprafețele generoase din exteriorul casei și amenajează o mică oază wellness. Din ea nu ar trebui să lipsească o cabină de saună, ușor de integrat într-o căsuță de grădină, în proximitatea piscinei sau într-un colț al terasei.

Citește și Decor elegant langa piscina

Saune de exterior
Sauna Barell. Foto: www.luxuryspa.ro

Există mai multe variante de saune de exterior, în funcție de mărimea lor și de locul de amplasare. Pot fi structuri individuale sau integrate în spații/anexe multifuncționale. Dacă ai deja o piscină, o variantă optimă ar fi să plasezi cabina de saună în imediata vecinătate, cât mai discret, eventual în zona dușurilor. La fel de bine poți opta pentru un model cu format inedit (cilindric sau curbat), care va deveni rapid un punct de atracție pe lângă bazinul cu apă. Deși nu sunt saune de exterior propriu zise, camerele de grădină sunt concepute cu spațiu interior ce poate fi folosit variat (foișor, spațiu pentru fitness, saună etc.). În spațiul lor deseori generos, ai suficient loc pentru a plasa o cabină compactă de saună (eventual un model cu infraroșii).

Citește și Foisoare de gradina. Cateva detalii

Un nou concept - camera de grădină. Foto: Hydroline
Un nou concept – camera de grădină. Foto: Hydroline

Varianta lor rustică sunt căsuțele de grădină sau căsuțele de saună, plasate de regulă în spatele grădinii. Pot avea una-două camere mici, una fiind destinată saunei. Pentru grădină oferta de saune de exterior este generoasă și conține module tradiționale (din lemn) sau modele elegante și rafinate, cu sticlă și materiale compozite.

Citește și Cum iti amenajezi sala de forta la tine acasa

Model modern de saună de grădină. Foto: Alpha Spa
Model modern de saună de grădină. Foto: Alpha Spa

Articol preluat din Casa Lux nr. 6/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply