Revitalizarea băii cu bani puțini

0

Baia ta are nevoie de un update? Iată cele mai bune idei pentru revitalizarea băii cu bani puțini. Am făcut o listă cu cele mai bune idei. Revitalizarea bîăii depinde de multe detalii așa că tot ceea ce trebuie să faci este să adaptezi sau să selectezi dintre propunerile noastre pe celecare s epotrivesc cu baia ta și cu ceea ce vrei să realizezi cu acest proiect de update.

Înainte de orice chiamă un meșter și pune la punct toată instalația sanitară din baie. De la garnituri pănă la o nouă baterile la baie sau la chiuvetă. O baie care funcționează bine este o baie frumosă și este primul pas pentru revitalizarea băii.

revitalizarea băii (2)

Detaliile sunt cele care fac diferența, iar o acțiune de revitalizare a băii se va axa pe detalii!

Vopsește un singur perete. Poți scoate eventual faianța d epe un perete, mai ales dacă aceasta este urătă și crăpată. nivelează peretele și transformă baie cu un strop de culoare. Plăcile albe de faianţă se completează perfect cu un portocaliu îndrăzneţ, cu un ton de vișină putredă sau cu o nuanță veselă de verde sau galben. Un covoraş asortat în ton cu peretele proaspăt zugrăvit poate schimba complet încăperea.

În loc de a placa cu faianţă un întreg perete, alege o vopsea rezistentă la abur şi o margine de plăci ceramice în jurul lavoarului. Mobila de toaletă poate căpăta un accent strălucitor, dacă detaliile alese pentru a o pune în valoare sunt unele de calitate, iar culorile sunt inspirate și se completează între ele.

Decorează pereții. Alege fotografii sau lucrări de artă simple, vesele, sau mesaje inspiraționale, ori elemente de decor pe care să le faci singur. Unele dintre ele pot fi foarte interesante. Joacă-te, imaginează-ți că esti un artist care-si caută calea de expresie. Decorațiunile pentru pereți sunt cele care dau personalitate încăperii și funcționează chiar și în baie.

Schimbă tot setul instrumentelor de la lavoar. Alege unele din sticlă mată, din piatră sau inox, în funcție de stilul din baia ta. Adauga un set de prosoape noi, schimbă perdeaua de la baie, eventual cu una rigidă din sticlă pe jumătate din lungimea căzii, schimbă sursa de lumină, pune un bec foarte puternic, schimbă oglinda sau doar pune o rama celei care deja există, adaugă o planta cu flori, sau flori proaspete (pe care să le înlocuiești periodic) și baia ta o sa fie cu totul și cu totul alta cu o investiție foarte mică.

revitalizarea băii (1)

Tapetul este o soluție de revitalizare mereu bună chiar și pentru baie. Există tapet care poate fi pus în baie, iar efectul poate să fie fabulos, cu mult peste ceea ce-ți imaginezi. Adresându-se tuturor tipurilor de bugete, cu nenumărate culori, modele şi texturi la dispoziţie, opţiunile pentru revitalizarea băii cu tapet, sunt nelimitate. tapetul poate face baia să pară de două ori mai mare decât este sau poate da un aer nobil acesti încăperi. Depinde ce alegi.

Revitalizarea băii impune obligatoriu ordine în baie, curățenie și perfecta funcționare a obiectelor sanitare.

Sursa foto: pixabay.com/

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply