Redecoreaza cu auriu pentru a rupe monotonia

0

Poti da un aer nou casei tale si decorand cu auriu. Unul din trucurile cele mai bune pentru a da un suflu nou casei tale este sa folosesti culori, nuante sau tonuri inedite. In categoria tonurilor inedite intra urmatoarele: auriu, cupru, rozul sau culorile foarte tari. Auriul, argintiul si bronzul si respectiv cuprul intra in categoira nuantelor metalice care pot face minuni in amenajarea interioara.

auriu.jpg

Negru, culoare elitista si confortabila pentru casa

Auriul este cel mai impresionant si da o nota de eleganta si opulenta. Nimic nu rupe mai bine monotonia decat un accent auriu bine pozitionat. Daca vrei sa aduci o nota regala, eleganta si sa dai viata locuintei tale auriul este una dintre cele mai bune solutii. In plus este mult mai usor de facut asta decat pare la prima vedere.

Iata cateva solutii simple prin care poti folosi auriu si poti schimba aerul din casa ta

• Un tapet auriu in dormitor, asortat cu o perna sau un suport de veioza din aceeasi nuanta pot schimba radical aspectul camerei. Adauga o cuvertura de catifea neagra un covor intr-o singura culoare, neutra si vei avea un domitor princiar.
• O oglinda cu rama aurie pe un perete negru este o combinatie clasica de design intr-o maniera englezeasca si regala. Efectul este wow!
• Combina accesoriile de un auriu-galbui cu alte detalii aurii inchise. Poti la fel de bine sa variezi cu materialul sau textura. Tine cont de faptul ca fiecare material are textura lui proprie iar acestea trebuie sa fie compatibile.
• Reinventeaza scaunele albe si negre cu un sezut captusit cu o husa aurie. Nu-i asa ca aspectul clasic de non-culoare nu mai pare monoton?
• Poti adauga auriu in cele mai neasteptate locuri. Tapeteaza de pilda interiorul usilor de la dulapuri cu hartie aurie. Te va bucura simplul fapt de a deschide dulapul, chiar si daca nu ai nevoie de ceva dinauntru.
royal-interior-1455805_960_720

Toate detaliile in auriu adauga un aer luxos locului, dar trebuie folosite in armonie cu celelalte culori din casa si cu zgarcenie, fara a face exces.

De ce rozul este la moda?

Auriul poate fi incadrat in categoria tuselor calde. Aceasta face ca toate detalii in auriu sa fie placute si sa innobileze locul. Auriul merge foarte bine in camere cu pereti in tonuri inchise: griuri perlate, albastru, negru sau nuante intense de crem si maro.

Un truc foarte bun pentru a da viata unei incaperi este sa combini detaliile auri cu nuante apropiate, cum ar fi portocaliul, marouri deschise. Mereu in conturarea unui stil, dincolo de culoare, conteaza respectarea detaliilor ornamentale.

Dormitor in nuante de violet, ocru si auriu

 

Si nu omite draperiile grele cu detalii aurii. Sunt fabuloase!

auriu

De exemplu o rama aurie, cu mici incrustatii baroce, un fotoliu cu brate picatate in auriu, detalii bronz aurii ale unui sfesnic, piciorul unei lampi, tapiteria canapelei, bagheta decorativa de la nivelul tavanului, toate sunt detalii care pot sa devina aurii. Nu exagera, insa. Niciodata nu folosi mai mult de trei elemente de decor in auriu intr-o camera. Detaliile decorative pot fi mai multe dar mereu in aceiasi nuanta.

Auriul este o nuanta prietenoasa, dar este si foarte pretentioasa. 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply